Plycollection

Plycollection combineert de ervaring en capaciteiten van de grootste meubelfabrikanten in Letland met modern en wereldberoemd design. Het innovatieve ontwikkelingsproces resulteert in een verzameling unieke gevormde multiplexstoelen die overal passen - van huizen en kantoren tot openbare ruimtes.

PlyCollection staat bekend om het gebruik van plywood (multiplex). PlyCollection combineert de ervaring en capaciteiten van de grootste meubelfabrikanten in Letland met modern en wereldberoemd design.

Het innovatieve ontwikkelingsproces van de PlyCollection meubels resulteert in een unieke collectie stoelen die zijn gebaseerd op gevormd multiplex. Deze stoelen en tafels passen in een variatie aan ruimtes als kantoren, restaurants, meetingrooms en trouwzalen, aula's, crematoria etc.

Plycollection streeft ernaar om klanten over de hele wereld moderne en hoogwaardige (stapelbare) designstoelen aan te bieden.

Met behulp van de unieke technologie voor het gieten van multiplex, hooggekwalificeerd personeel en hoogwaardige materialen streven we ernaar onze klanten over de hele wereld moderne designstoelen van hoge kwaliteit te bieden. Plycollection is een van de weinige fabrikanten die stapelbare houten stoelen fabriceert. Uitermate geschikt voor de horeca of professioneel gebruik.

Welkom in de wereld van elegante, lichte en comfortabele stoelen!