Plycollection Zesty stapelbare houten stoel

€283,00 Excl. btw
€342,43 Incl. btw
Artikelnummer: Zesty

Plycollection Zesty houten stoel

De Plycollection Zesty houten stoel is een echt werkpaard. Deze prachtige houten stoel is gemaakt van massief hout. De stoel is leverbaar in 5 verschillende soorten hout. De Zesty houten design stoel is uitermate geschikt om te gebruiken in de horeca. Hij staat al in vele (sterren) restaurants en bars. Maar ook als conferentie stoel is de Zesty prima in te zetten. En natuurlijk is het een heerlijke stoel om thuis mee aan de eettafel te zitten. Het bijzondere aan deze stoel is dat het een stapelbare houten stoel is. Stapelbaar tot maar liefst 15 stuks. Verder is de Zesty (vanaf 6 stuks) leverbaar in alle RAL kleuren. Hoe mooi voor uw bedrijf: een stoel in uw eigen bedrijfskleur. De Zesty is leverbaar vanaf 4 stuks. Een laatste pluspunt van deze stoel dat hij maar 3,5 kg weegt. Eenvoudig te verplaatsen en te stapelen dus.

Gebogen verlijmd multiplex De meubeldelen worden vervaardigd door verschillende lagen multiplex in elektrische of hoogfrequente persvormen te verlijmen, waarna de lagen worden gelijmd en op elkaar worden gelegd zodat de vezels ofwel loodrecht ofwel in de lengterichting liggen, naargelang van de behoeften van het specifieke product en het ontwerp ervan. De interne lagen zijn berkenmultiplex van verschillende diktes - van 0,5 mm tot 1,5 mm.
De lagen kunnen zodanig worden gecombineerd en gegroeid dat het afgewerkte gebogen multiplex van dikker naar dunner kan overgaan door het aantal lagen geleidelijk te verminderen of te verhogen.
De beschikbare oppervlakte-fineren omvatten berken, eiken, laminaat, walnoot, wengé, zebrahout en andere houtsoorten. De stoelen of meubeldetails kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt - we kunnen vernis, gebleekte vernis, kersenhout, wengé of zwarte beits gebruiken of getinte vernis in een van de NCS-tinten.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: O4i Designstudio, Sweden

Over Plycollection:

Plycollection combineert de ervaring en mogelijkheden van Letlands grootste meubelfabrikanten met modern en wereldberoemd design. Het innovatieve ontwikkelingsproces resulteert in een collectie van unieke voorgevormde multiplex stoelen die overal passen - van huizen en kantoren tot openbare ruimtes.

Met behulp van de unieke technologie voor het vormen van multiplex, hooggekwalificeerde arbeidskrachten en hoogwaardige materialen willen wij onze klanten overal ter wereld moderne designstoelen van hoge kwaliteit bieden.

Welkom in de wereld van elegante, lichte en comfortabele stoelen!

Breedte: 48 cm
Diepte: 52 cm
Hoogte: 80 cm
Zithoogte: 47 cm
Gewicht: 3,5 kg
Materiaal: Hout, afhankelijk van keuze
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 10 stoelen
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen