Plycollection Chat stoel met houten zitting

€343,00 Excl. btw
€415,03 Incl. btw
Artikelnummer: Chat

Plycollection Chat stoel

De Chat vergaderstoel met houten zitting van Plycollection is een heerlijke en mooie stoel. Eén stuk multiplex gevouwen met een discrete verbinding in het midden van de zitting creëert een vertrouwde ronde vorm van de stoel. Het is uniek in technologie en geeft veel zitcomfort. Chat voegt de laatste druppel elegantie toe aan het interieur en geeft je positieve emoties tijdens het zitten of gewoon ernaar kijken. Hij is bij voorbaat geschikt voor zakelijke vergaderruimtes, hospitality en residentiële omgevingen. De stoel is leverbaar in 4 verschillende soorten hout. Verder is de Chat (vanaf 6 stuks) leverbaar in alle RAL kleuren. Ook het frame is leverbaar in alle RAL kleuren. Hoe mooi voor uw bedrijf: een stoel in uw eigen bedrijfskleur. De Chat is leverbaar vanaf 4 stuks. 

Gebogen verlijmd multiplex De meubeldelen worden vervaardigd door verschillende lagen multiplex in elektrische of hoogfrequente persvormen te verlijmen, waarna de lagen worden gelijmd en op elkaar worden gelegd zodat de vezels ofwel loodrecht ofwel in de lengterichting liggen, naargelang van de behoeften van het specifieke product en het ontwerp ervan. De interne lagen zijn berkenmultiplex van verschillende diktes - van 0,5 mm tot 1,5 mm.
De lagen kunnen zodanig worden gecombineerd en gegroeid dat het afgewerkte gebogen multiplex van dikker naar dunner kan overgaan door het aantal lagen geleidelijk te verminderen of te verhogen.
De beschikbare oppervlakte-fineren omvatten berken, eiken, laminaat, walnoot, wengé, zebrahout en andere houtsoorten. De stoelen of meubeldetails kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt - we kunnen vernis, gebleekte vernis, kersenhout, wengé of zwarte beits gebruiken of getinte vernis in een van de NCS-tinten.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Jakob Wagner, Denmark

Over Plycollection:

Plycollection combineert de ervaring en mogelijkheden van Letlands grootste meubelfabrikanten met modern en wereldberoemd design. Het innovatieve ontwikkelingsproces resulteert in een collectie van unieke voorgevormde multiplex stoelen die overal passen - van huizen en kantoren tot openbare ruimtes.

Met behulp van de unieke technologie voor het vormen van multiplex, hooggekwalificeerde arbeidskrachten en hoogwaardige materialen willen wij onze klanten overal ter wereld moderne designstoelen van hoge kwaliteit bieden.

Welkom in de wereld van elegante, lichte en comfortabele stoelen!

Breedte: 58 cm
Diepte: 55 cm
Hoogte: 77 cm
Zithoogte: 45,5 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout, afhankelijk van keuze
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 10 stoelen
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen