Kleen-Tex

Kleen-Tex Industries - vandaag de dag een van de toonaangevende fabrikanten van matten - werd opgericht in 1967 in de Amerikaanse stad LaGrange. De lancering van de eerste met rubber beklede dirt-trapper matten in 1970 heeft de basis gelegd voor een wereldwijd succesverhaal. De decennialange knowhow, in combinatie met de geest van innovatie en een passie voor service en kwaliteit, maakt ons een betrouwbare leverancier en partner op gelijke voet.

Vanaf het allereerste begin was de belangrijkste focus van de Kleen-Tex het leveren aan wasserijen en aanbieders van sanitaire hygiëne, om deze te voorzien van een passend product portfolio, dat voldoet aan de hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid die door hen worden geëist.
Het feit dat de Kleen-Tex uitsluitend in Europa produceert is iets waar we erg trots op zijn. Een pan-Europese strategische positionering en marktsegmentatie betekent dichter bij klanten en leveranciers, waarmee snel en flexibel handelen, alsmede een snellere productie en levertijden.

Kleen-Tex levert design schoonloopmatten in allerlei maten en vormen. In prachtige designs, of in mooie uni-kleur uitvoeringen. Buiten de schoonloopmatten (allemaal voorzien met een antislip laag aan de onderkant) levert Kleen-Tex ook de Wash & Dry anti-vermoeidheid matten. Matten waar je lang op kan staan, zonder last te krijgen van vermoeide benen en voeten.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.