Schoonloopmat Funky Fish van Kleen-Tex

€159,00 Excl. btw
€192,39 Incl. btw
Artikelnummer: 020526
Levertijd: binnen 5 werkdagen

Wash & Dry Funky Fish deurmat

Wonder-schoon, de Wash & Dry schoonloopmatten en deurmatten van Kleen-Tex. Vuil en water moeten buiten blijven, maar deze kleurrijke en design ontwerpen mogen binnenkomen, een stralende begroeting voor uw gasten.

De Wash & Dry producten bewijzen dat deurmatten niet saai en gewoon hoeven te zijn. De Wash & Dry platte en wasbare schoonloopmatten van Kleen-Tex zijn perfect geschikt voor iedere gang, entree en ontvangsthal, maar ook in de keuken of het bedrijfsrestaurant. Want de speciale pool van High-Twist nylon neemt vocht en vuil gewoon op terwijl u erover loopt. De Nitril rubber onderkant voorkomt glijden en beschermt de vloer. De mat heeft een afmeting van 75 x 190 cm.

Een extra platte deurmat / schoonloopmat; de antistatische vleug neemt vuil en vocht op. De rubberen onderkant is slip- en weervast. De “kleinere” formaat deurmatten passen in de wasmachine en droger, de grote maten moet u laten reinigen.

Breedte: Zie afmetingen boven aan pagina
Diepte: Zie afmetingen boven aan pagina
Hoogte: 0,9 cm
Gewicht:
Materiaal: Speciale vleug Hight Twist nylon, nitrilrubber om wegglijden te vermijden
Aanvullende informatie: Vlak en extreem belastbaar, stabiel, geluiddempend, moeilijk ontvlambaar, machinewasbaar tot 40 graden, geschikt voor in de droger, vleughoogte 0,7cm
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen