Anti-vermoeidheid mat Stand-On

€69,95 Excl. btw
€84,64 Incl. btw
Levertijd: binnen 5 werkdagen

Wash & Dry anti-vermoeidheid mat Stand-On

Activiteiten die met lang staan gepaard gaan leiden vaak tot rugpijn en pijn in de benen en voeten. Spanning, stijfheid, ontsteking en spataderen kunnen daar het gevolg van zijn. Om deze klachten te voorkomen, hebben we een speciale anti-vermoeidheid mat ontwikkeld. De Stand-On van Kleen-Tex. Staan op het permanent elastische Nitrilschuim heeft een spier-activiteit bevorderend effect en kan dus de doorbloeding van de voeten en benen verbeteren en voorziet het onderlichaam van meer zuurstof. Deze mat is 55 x 78 cm.

Deze anti-vermoeidheid mat helpt uw medewerkers die bijvoorbeeld langdurig achter een balie moeten staan, of langdurig op de zelfde plek in een productie omgeving moeten staan. Maar ook thuis tijdens het strijken werk de Stand-On ontspannend voor uw voeten en benen.

Het positieve effect van de Stand-On matten werd bevestigd door een pilot-studie aan het Instituut voor Applied Ergonomics in Duitsland. Uit objectieve metingen evenals EMG en houding analyse bleek sluitend bewijs van de positieve, dat wil zeggen schokabsorberend en spieractiviteit-bevorderende effecten van de vloermatten. Wij verstrekken u graag het eindrapport van het onderzoek op aanvraag.

Breedte: 55 cm
Diepte: 78 cm
Hoogte:
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen