Bralco Outline modulaire receptiebalie

€1.326,00 Excl. btw
€1.604,46 Incl. btw
Artikelnummer: LR.1808.01
Levertijd: 3 - 4 weken

Bralco Outline receptiebalie

Uw receptie is het visitekaartje van uw bedrijf: het laat de identiteit en waarden van uw bedrijf zien. Bij Bralco zijn we ons terdege bewust van het belang van dit meubelstuk, dus hebben we een lijn met aanpasbare oplossingen gecreëerd om entrees en receptieruimtes een exclusieve uitstraling te geven.

De Bralco Outline receptiebalies zijn ontworpen om verschillende functies uit te voeren: het registreren van bezoekers, het doorverwijzen naar medewerkers en het verstrekken van informatie, allemaal met eersteklas ergonomie om taken gemakkelijker te maken. Je kunt de vorm en functionaliteit van je receptiebalie kiezen om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van elk type bedrijf.

Design, materialen en esthetische oplossingen zorgen samen voor een sterke identiteit en een onberispelijke stijl. Aandacht voor detail maakt het verschil en zorgt ervoor dat elke samenstelling zowel stijlvol, exclusief als functioneel is.

De kleur van het werkblad is het zelfde als de kleur van de binnenkant van de ombouw. Wenst u een gekleurde buitenkant, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave. Optioneel is er een lade onder het werkblad leverbaar. Deze is afsluitbaat. Tevens is een aansluiting voor stroom leverbaar in het werkblad. Deze bestaat uit: 1x230V, 1xUSB-A, 1xUSB-C aansluiting. Ook hier zijn andere oplossingen mogelijk.

Maten van de hier getoonde modellen:

  • Model 1: 181 x 82,7 x 102,3 cm (lxbxh)
  • Model 2: 321 x 82,7 x 102,3 cm (lxbxh)
  • Model 3: 165,4 x 83,2 x 102,3 cm (lxbxh)
  • Model 4: 405,4 x 83,2 x 102,3 cm (lxbxh)

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn voor deze modulaire receptiebalie collectie, hebben we niet alles op de site gezet. Ook de modellen die we hier tonen zijn in andere breedtes leverbaar. Uiteraard leveren we wel alle mogelijkheden. Bel ons dus gerust voor de mogelijkheden.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd in Nederland en België op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijkheden en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57

Bekijk de folder voor de Outline ontvangstbalie HIER.

Design: Gianantonio Perin Monica Fernandes | 2024

Breedte: Vanaf 81 cm
Diepte: 82,7 cm
Hoogte: 102,3 cm
Gewicht: Vanaf 51 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen