Blocko Six ronde akoestische vergaderruimte

€14.990,00 Excl. btw
€18.137,90 Incl. btw
Artikelnummer: BlockO Six
Levertijd: 6 weken

Blocko Six open ronde akoestische vergaderruimte

BlockO Four: De perfecte cirkel in de wereld van vierkanten. De BlockO FOUR is de meest in het oog springende akoestische zithoek ontworpen voor maximaal zes personen. Door zijn ronde ontwerp is het meteen een in het oog springend object in elke ruimte. Door zijn open architectuur nodigt hij dan ook van harte uit om er in te komen zitten en lekker bij te kletsen, of om een vergadering van maximaal vier personen te houden. Als u van net iets meer privacy houdt heeft de BlockO als optie een akoestische achterwand. Deze cirkelvormige wand wordt omgeven door een glazen rand van 8mm dik veiligheidsglas. Zo wordt het open karakter van dit object gewaarborgd.

De BlockO is er niet alleen in een vier-persoons uitvoering. Onder aan de pagina treft u bij de gerelateerde producten ook de vier-persoons uitvoering.

Standaard is de BlockO uitgerust met Spectral Blue. Dit is 's werelds meest geavanceerde systeem voor oppervlaktedesinfectie binnenshuis. Het helpt infecties te voorkomen en ziekteverzuim op het werk te verminderen door automatisch en continu ziekteverwekkers te verwijderen van vaak aangeraakte oppervlakken, waardoor uw gebouwen veilig zijn voor personeel en klanten. De unieke technologie is gebaseerd op veilig, natuurlijk blauw licht en kent geen van de risico's die geassocieerd worden met oudere desinfectiemethoden zoals ultraviolet licht en chemicaliën. Bekijk ook het filmpje onder aan de pagina.

Voor de uitvoering van de BlockO is een keur aan materialen en kleuren beschikbaar. Deze kunnen we niet allemaal op de site aanbieden. Uiteraard kunnen wij wel elke mogelijke combinatie leveren. Standaard wordt deze unit uitgerust met 2 rollen als rugdeel.

Om deze mobiele vergaderruimte makkelijk te kunnen verplaatsen is optioneel een "karretje" leverbaar.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Breedte: 213 cm
Diepte: 150 cm
Hoogte: 217 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen