Bisley Note ladeblok 1 materiaallade 1 hangmappenlade

€281,00 Excl. btw
€340,01 Incl. btw
Artikelnummer: NWA59M1SF
Levertijd: Binnen 10 werkdagen

Bisley Note ladeblok met hangmappenlade

De Bisley Note ladeblokken zijn een selectie van de meest populaire Bisley modellen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen en nog steeds van de bekende Bisley topkwaliteit. Opvallend aan deze range zijn de fraaie, strakke, greeploze ladefronten. De centraal afsluitbare laden met blokkeersysteem lopen soepel en vooral stil, dankzij de telescooprails op rolgeleiding. De Bisley Basic ladeblokken zijn verkrijgbaar als bijzet ladeblok of als verrijdbaar ladeblok.

Het Bisley verrijdbare ladeblok op deze pagina aangeboden heeft 1 materiaallade en 1 lade geschikt voor A4 en Folio hangmappen. Er kan uit veiligheid maar 1 lade tegelijkertijd geopend worden. De laden zijn afsluitbaar door een centraal slot (2 sleutels meegeleverd)

U kunt er zelf de optionele kunststof ladeverdelers en pennenbakjes bijbestellen om klein materiaal geordend op te bergen.

Deze kast is leverbaar in véél meer kleuren dan wij op de site hebben. Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57

Breedte: 42 cm
Diepte: 56,5 cm
Hoogte: 49,5 cm
Gewicht: 21 kg
Materiaal: gepoedercoat staal
Aanvullende informatie: Door het blokkeersysteem is er slecht 1 lade tegelijkertijd te openen, afsluitbaar door een centraal slot
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen