Belux One by One staande LED lamp

€1.575,00 Excl. btw
€1.905,75 Incl. btw
Artikelnummer: OBO01-12
Levertijd: 1 - 2 weken

Luxy One by One design schemerlamp

Hoogwaardig en duurzaam materiaal, energiebesparende lampen en een uniek spel van licht en schaduw: bij de ONE BY ONE vloerlampen van Belux gaan emotie en energiebesparing hand in hand.

Beeldhouwer Steve Lechot uit de Zwitserse Jura laat zich in hoge mate inspireren door de Japanse cultuur en experimenteert niet alleen met steen maar ook met andere materialen, zoals perkament en licht. Dit is terug te zien in de eerste ontwerpen van de ONE BY ONE. Met 160 samengepropte lagen papier creëerde Lechot met deze staande lamp een spannend spel van licht en schaduw.

De naam ONE BY ONE is gebaseerd op de gelijkbenige geometrie van de lagen. Deze lagen zijn tegenwoordig vervaardigd uit polyestervlies dat door meerdere veredelingsprocessen praktisch scheurvast, duurzaam en vrijwel onbrandbaar is. ONE BY ONE kan probleemloos worden gereinigd en heeft in vergelijking met traditionele papieren lampen een zeer lange levensduur. ONE BY ONE bewijst dat energiebesparing en emotie samen kunnen gaan: de energiebesparende LED worden door ultramoderne verlichtingselektronica aangestuurd en kunnen afhankelijk van de uitvoering traploos worden gedimd. Dankzij de geïntegreerde schakelaar kan door een dubbele klik de gewenste dimstand op eenvoudige wijze worden opgeslagen en op elk moment opnieuw worden geprogrammeerd. ONE BY ONE kan dus op talloze manieren worden toegepast, van gedimde lichtsculptuur tot krachtige ruimteverlichting. (lichtkleur 3000 Kelvin)

Klik HIER voor de folder.

Design: Steve Lechot 2004

 Award:

Breedte: 29 cm
Diepte: 29 cm
Hoogte: 150 cm
Gewicht: 15 kg
Materiaal: Polyestervlies, staal
Aanvullende informatie: Dimbaar, snoerlengte 300 cm (dimmer geïntegreerd)
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen