Belux Cloud XL hanglamp

€2.050,00 Excl. btw
€2.480,50 Incl. btw
Artikelnummer: CLDXL-12-8030-DD
Levertijd: 4 weken

Belux Cloud XL design hanglamp

Sinds herfst 2010 is het Cloud-assortiment uitgebreid met de Cloud-XL. Deze langwerpige wolk is dankzij de smalle maar langwerpige vorm uitstekend geschikt voor gebruik boven eetkamertafels of vergadertafels of toepassingen in kamers met een laag plafond. De lamp hangt aan 2 dunne draadkabels en wordt via één centrale plek gevoed.

Bij de Mamacloud wordt met dezelfde elementen een uiterst volumineuze lichtsculptuur gecreëerd. Elk exemplaar is uniek, omdat elke lamp met de hand wordt gevormd. Door de modulaire opbouw van het draagsysteem zijn naast de standaardlengten van 2 tot 7 meter de meest uiteenlopende vormen en afmetingen mogelijk. Deze kunnen in samenwerking met Belux individueel door de klant worden bepaald.

De Cloud lamp staat symbool voor luchtigheid, gezelligheid en sfeer. De volumineuze, energiebesparende Mamacloud is geschikt voor hoge ruimten en heeft geluidsabsorberende eigenschappen. Deze lamp kan worden gebruikt in vergaderzalen, hotelentrees/-foyers, bars of lounges. Dankzij de goede lichtdiffusie en het homogene licht wordt de Mamacloud ook voor de verlichting van werkplekken gebruikt. De verlichting heeft een kleuring van 3000 Kelvin.

Klik HIER voor de technische gegevens.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Frank Gehry | 2005

Award:

Breedte: 150 tot 160 cm
Diepte: 45 tot 55 cm
Hoogte: 45 tot 55 cm
Gewicht: 10 kg
Materiaal: Polyestervlies
Aanvullende informatie: Snoer transparant, maximale ophanghoogte 200 cm
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen