Artifort Aloa vergader- eetkamerstoel

€562,00 Excl. btw
€680,02 Incl. btw
Artikelnummer: Aloa

Artifort Aloa eetkamerstoel

Eenvoud in een nieuwe context. De Aloa van Artifort is een lichte en elegante familie van stoelen en barstoelen met een gestoffeerde zit en rug, ondersteund door een grafisch metalen frame. Door zijn zeer hoge comfort past de Aloa stoel perfect rond een eetkamertafel, in restaurants of vergaderruimtes op kantoor.

De inspiratie voor Aloa zit in het samenspel tussen zachte en massieve materialen. ‘De metalen rugleuning wordt in het zachte ondersteunende rugkussen gedrukt, waardoor een intrigerend beeld ontstaat dat lijkt op het combineren van de twee elementen’, legt ontwerper Khodi Feiz uit. ‘Het visualiseert kracht en comfort tegelijkertijd. Het stalen gedeelte van de rug wiegt het zachte kussen en op zijn beurt wiegt de stoel de gebruiker.’

Samengesteld uit minimale onderdelen ademt Aloa lichtheid met een tijdloze uitstraling. Bovendien maakt de dualiteit van stoffering en frame het mogelijk om vele verschillende interieursferen te creëren, zowel in ruime keuzes in stoffering als poedercoat afwerking. Dat maakt Aloa perfect voor personalisatie.

Deze stoel is leverbaar in een versie met en een versie zonder armleggers. Ook kan binnen de zelfde stofgroep gekozen worden om de rugleuning en zitting in een verschillende kleur te stofferen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering (en leer) leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2021

Kijk zelf met AR (Augmented Reality) hoe de stoel in uw eigen omgeving staat. Scan de QR-code bij de afbeeldingen en bepaal of hij past in uw interieur.

Bekijk in AR

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 48 cm - 53 cm
Diepte: 57 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 48 cm
Gewicht: 8 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen