366 Concept Bunny lounge fauteuil

€790,00 Excl. btw
€955,90 Incl. btw
Artikelnummer: Bunny Loft
Levertijd: 5 weken

366 Concept Bunny lounge stoel

De Bunny loungestoel van 366 Concept is een heruitgave van de klassieke 300-177 fauteuil, die zijn naam dankt aan het kenmerk armleuningen in de vorm van konijnenoren. Minder bekend dan de 366, maar tenslotte terecht erkend als een van de iconen van het Mid Century design. Absoluut een van de meer extravagante ontwerpen geproduceerd in Polen in de jaren 1960, met een tijdloos frame dat nooit ophoudt om indruk te maken. Een compacte fauteuil perfect voor Scandinavische of Mid-Century retro interieurs.

Dankzij de unieke stoffencollectie, kunt u uw interieur verlevendigen met de onnavolgbare vormen en kleuren. De collectie is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde stoffen en kleuren, zodat elk meubelstuk, ondanks de veranderende mode, jarenlang plezier blijft geven.

Deze stoel met jaren 60 retro look is gemaakt van eikenhout van topkwaliteit. Het is gecoat met ecologische mat watergedragen vernis. Het hout wordt met de hand geselecteerd door een specialist om ervoor te zorgen dat alle onderdelen overeenkomen met het frame.

Klik HIER voor de folder.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Design: 1960’s / 2015

Breedte: 66 cm
Diepte: 66 cm
Hoogte: 73 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht:
Materiaal: essenhout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen