366 Concept 200 series velvet kruk

€520,00 Excl. btw
€629,20 Incl. btw
Artikelnummer: Series 200-190
Levertijd: 5 weken

366 Concept 200 series velvet barkruk

De series 200-190 stoel van 366 Concept, ontworpen in de jaren 60, werd een onbetwistbaar Icoon van Pools design dankzij zijn luxe en elegantie. De lichte vorm van de gestoffeerde stoel, evenals het gebruik van essenhout met koperen details, geven het een uitstraling van adel en tijdloosheid die indruk blijven maken.

De ongebruikelijke vorm van het frame zorgde ervoor dat de stoel verrassend populair werd, zelfs in het verarmde Polen van de jaren zestig. De sleutel tot zo'n succes was de unieke elegantie van de stoel en zijn verfijnde, onnavolgbare stijl. 366 Concept bracht 200-190 opnieuw uit en combineerde het met een set barkrukken, waardoor de serie in zijn volle pracht in bars en restaurants debuteerde. De barkrukken zijn leverbaar met een zithoogte van 65 cm en 75 cm.

Verlangt u naar een vleugje nostalgie? Dankzij de unieke Velvet stoffencollectie, kunt u uw interieur verlevendigen met deze "ouderwetse" stoffen. De collectie is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde prints, zodat elk meubelstuk, ondanks de veranderende mode, jarenlang plezier blijft geven. In plaats van het interieur te domineren, zullen deze houten krukken dienen als de perfecte accentstukken.

Deze kruk met jaren 60 look is gemaakt van massief essenhout van topkwaliteit, gekleurd in 4 verschillende kleuren. Het is gecoat met ecologische mat water-gedragen vernis. Het hout, van betrouwbare, ecologisch gecertificeerde leveranciers, is voor gebruik ten minste zeven jaar gekruid, en garandeert een frame dat goed zal verouderen. Het hout wordt met de hand geselecteerd door een specialist om ervoor te zorgen dat alle onderdelen overeenkomen met het frame.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Breedte: 45 cm
Diepte: 52 cm
Hoogte: 90 cm - 100 cm
Zithoogte: 65 cm - 75 cm
Gewicht:
Materiaal: essenhout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen