Ultom Isotta niervormig glazen bureau met vast ladeblok

€4.229,00 Excl. btw
€5.117,09 Incl. btw
Artikelnummer: ISO303V / ISO304V
Levertijd: 6 weken

Ultom Isotta niervormig glazen bureau

Uw kantoor is een werkplek die niets te wensen over laat, een plek waar u zich goed kunt voelen. Natuurlijk is uw bureau ook een deel van uw bedrijfsimago. Het spreekt voor zich dat bij een exclusief kantoormeubelsysteem, zoals de Isotta bureaus, de kwaliteit buiten kijf staat. 

Isotta van de Italiaanse fabrikant ULTOM behoort immers tot de topklasse! In het gamma Isotta kunt u kiezen tussen een niervormig bureau, een rechthoekig bureau of een ovalen bureau. Karakteristiek voor Isotta is de geraffineerde constructie van de bureaus. Samen met het vaste ladeblok dat deel uitmaakt van het bureau, vormen stalen buizen van 55mm dikte het onderstel voor de glazen bladen. Aan deze basis kunnen optioneel ook PC-towerkasten, een monitorhouder en het aanbouwblad gemonteerd worden. De greeploze fronten van de Isotta laden zijn afgewerkt met melamine.

Deze Isotta bureaus worden door ons professioneel montageteam vrachtvrij geleverd en kosteloos opgebouwd. Kies voor een vriendelijke, toekomstgerichte inrichting die uw succes weerspiegelt. 


Design: Lorenzo Marcolin
Folder:

Breedte: 200 cm
Diepte: 183cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 161 kg
Materiaal: 55mm stalen buis, poedergelakt, roestvrijstaal, gietaluminium, veiligheidsglas
Aanvullende informatie: Het vaste ladeblok heeft 3 afsluitbare laden en een materiaalbakje.
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen