Tonone Bella schemerlamp

€305,00 Excl. btw
€369,05 Incl. btw
Artikelnummer: Bella
Levertijd: 2 weken

Tonone Bella metalen schemerlamp

Als Italianen iets mooi vinden, noemen ze het ‘bella’. Laten we deze traditie overnemen voor onze Bella. Want mooi, dat is ze. Maar achter dat knappe uiterlijk gaat een wereld schuil die jij mag ontdekken. We helpen je alvast op weg. Eén van de dingen die Bella uniek maakt, is dat ze helemaal schroefloos is. Oké, bijna helemaal. Alleen de fitting is onderaan vastgezet met een schroef. Die verstopt zich achter een stijlvolle afdekkap, zodat je hem niet ziet.

Terug naar het schroefloze deel dan. Ofwel: de rest van de lamp. Wie Bella bekijkt, ziet eerst de drie poten. Wie beter kijkt, ziet dat deze poten doorlopen richting de lampenkap. Daar vormen ze de ribben van de kap. Aan de binnenkant van deze ribben zit een kleine sleuf. Hier klem je de drie losse platen in, zodat ze samen één geheel vormen. Deze constructie is niet alleen stevig, maar geeft designlamp Bella ook een gelaagde look. Daardoor blijf je naar haar kijken.

De Bella is – net als alle andere lampen van Tonone – origineel Nederlands design. Oprichter Anton de Groof maakt al sinds 2013 functionele designlampen met een ambachtelijke touch. Dat ambachtelijke voert Tonone door in de productie van de lampen. Die vindt namelijk zoveel mogelijk plaats in Nederland. Alleen het gietwerk van onze Bella wordt gedaan in België. Weliswaar over de grens, maar nog steeds dichtbij.

De kracht van het design zit in wat je ziet, maar ook in wat je niet ziet. Zo lopen de drie poten van Bella naadloos door richting de lampenkap. Hier vormen ze de ribben van het geheel. In deze ribben zit een sleuf, waar je de losse platen in klikt. De fitting is het enige onderdeel dat vastzit met een schroef. Deze zit subtiel verborgen onder een afdekkapje.

Als tafellamp doet Bella het goed in vrijwel elk interieur: als moderne touch in een klassieke woning, als minimalist in een Scandinavische woonstijl of als kleurrijke toevoeging in een industrieel geheel.

Deze prachtige lamp is leverbaar in 11 kleuren. Verder is er voor de fitting de keuze uit een zwarte of een messing uitvoering.

Klik HIER voor de folder

Design: Anton de Groof | 2022

Breedte: Ø 27 cm
Diepte: Ø 27 cm
Hoogte: 52 cm
Gewicht: 2,9 kg
Materiaal: aluminium, staal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen