Studio Vix Pad whiteboard / pinboard

€1.325,00 Excl. btw
€1.603,25 Incl. btw
Artikelnummer: PA100.9005
Levertijd: 4 weken

Studio Vix Pad mobiel magnetisch whiteboard - pinboard

Het Studio Vix Pad whiteboard en prikbord. Een whiteboard en prikboard in één en tevens een akoestische scheidingswand met opberg mogelijkheden. Een beschrijfbare en vol te hangen scheidingswand, magnetisch en akoestisch. Het prikbord is gemaakt van hoogwaardig R-PET vilt met akoestische waarde. Meerdere PAD-borden kunnen aansluitend tegen elkaar worden geplaatst. Maak er een mooie functionele wand van, die flexibel weer te wijzigen is afhankelijk van de teambehoeften op dat moment. Om een aparte teamruimte mee te vormen of gewoon tussen werkplekken te plaatsen voor visuele en akoestische afscheiding.

Door de hoge kwaliteit emaille wat is gebruikt heeft dit krasvrije whiteboard een garantie van maar liefst 25 jaar op het schrijfblad.

De Pad is voorzien van vier zwenkwielen waarvan twee met een rem, om dit stijlvolle whiteboard overal naar toe te rollen en stevig te parkeren.

Pad is uniek in haar (optionele) papierroller. Een grote rol papier maakt het mogelijk om meters papier over het magnetisch whiteboard heen te rollen of over de tafel. Leuk voor brainstorm of grote scrum-planning sessies. Optioneel is een magnetische liniaal van 70 cm leverbaar om het papier netjes recht af te scheuren.

U kunt eenvoudig papier over het bord of de tafel uitrollen, waardoor u kunt brainstormen en plannen op een plezierige en uiterst effectieve wijze zoals u niet eerder hebt meegemaakt!

 

Het Uil whiteboard in het kort:

  • Een hoogwaardig emaille schrijfboard zijde, wit blijvend en kras-vrij (25j garantie)
  • Een vilt prikbord zijde (in verschillende melange kleuren)
  • Verrijdbaar waarvan de wielen met rem te blokkeren zijn
  • Opbergruimte om alle markers en post-its uit het zicht te houden
  • Scrum-bordjes– voor een heldere scrum-planning
  • Flipover  haakjes– voor elk formaat flipoverpapier dankzij haar verschuifbare haakjes
  • Magnetisch liniaal –  voor het trekken van rechte (plannings)lijnen, om het papier mee vast te zetten en af te scheuren

De optionele set bestaat uit de scrum bordjes, de liniaal en de flipover haakjes.

Wist u dat schrijven op flip-overs & whiteboards een speels element toevoegt aan elke vergadering: het doorbreekt de eentonigheid van traditionele presentaties. Het ‘in-real-time’ schrijven op een groot stuk papier houdt deelnemers alert en geïnteresseerd. Het voegt een spontaniteitselement toe aan de vergadering en mensen onthouden informatie beter wanneer deze visueel wordt gepresenteerd.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Breedte: 100 cm - 120 cm
Diepte: 575cm
Hoogte: 190 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Magnetisch
Garantie: 2 jaar (25 jaar op het emaille)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen