Studio Vix Uil magnetisch scrumboard

€1.235,00 Excl. btw
€1.494,35 Incl. btw
Artikelnummer: UL.9005
Levertijd: binnen 4 werkdagen

Studio Vix Uil dubbelzijdig scrumboard op wielen

Omdat whiteboards ook mooi mogen zijn! Hoe aantrekkelijker, hoe slimmer, hoe leuker om mee te werken. Het Uil scrumboard van Studio Vix is een stijlvol, verrijdbaar whiteboard voor de mooiste interieurs. Door de hoge kwaliteit emaille wat is gebruikt heeft dit krasvrije whiteboard een garantie van maar liefst 25 jaar op het schrijfblad.

Het Uil whiteboard is leverbaar in twee versies: een model met aan twee zijde een magnetisch whiteboard, of een model met aan een zijde een magnetisch whiteboard en aan de andere zijde een vilten prikbord (kleur grijs melange).

UILs elegante benen zijn voorzien van vier zwenkwielen waarvan twee met een rem, om dit stijlvolle whiteboard overal naar toe te rollen en stevig te parkeren.

Uil is uniek in haar (optionele) papierroller. Een grote rol papier, opgehangen tussen de benen van Uil, maakt het mogelijk om meters papier over het magnetisch whiteboard heen te rollen of over de tafel. Leuk voor brainstorm of grote scrum-planning sessies. Optioneel is een magnetische liniaal van 70 cm leverbaar om het papier netjes recht af te scheuren.

U kunt eenvoudig papier over het bord of de tafel uitrollen, waardoor u kunt brainstormen en plannen op een plezierige en uiterst effectieve wijze zoals u niet eerder hebt meegemaakt!

Het Uil whiteboard is de meest multifunctionele en stijlvolle flip-over voor iedere situatie, persoon en groep het meest geschikte communicatiemedium.

 

Het Uil whiteboard in het kort:

 • Magnetisch dubbelzijdig whiteboard – dubbelzijdig emaille schrijfoppervlak
  – kras bestendig & droog uitwisbaar
  OF
 • Magnetisch whiteboard ene kant en vilten prikbord aan de andere kant
 • Papierrol – voor meters lange brainstorm-sessies (61×500 cm)
 • Geïntegreerde opberg box– om markers & post-its uit het zicht in op te bergen
 • Scrum-bordjes– voor een heldere scrum-planning
 • Flipover  haakjes– voor elk formaat flipoverpapier dankzij haar verschuifbare haakjes
 • Magnetisch liniaal –  voor het trekken van rechte (plannings)lijnen, om het papier mee vast te zetten en af te scheuren

De optionele set bestaat uit de scrum bordjes, de liniaal en de flipover haakjes.

Wist u dat schrijven op flip-overs & whiteboards een speels element toevoegt aan elke vergadering: het doorbreekt de eentonigheid van traditionele presentaties. Het ‘in-real-time’ schrijven op een groot stuk papier houdt deelnemers alert en geïnteresseerd. Het voegt een spontaniteitselement toe aan de vergadering en mensen onthouden informatie beter wanneer deze visueel wordt gepresenteerd.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Breedte: 151 cm
Diepte: 57 cm
Hoogte: 190 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Magnetisch
Garantie: 2 jaar (25 jaar op het emaille)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen