Studio Vix Gekko muur whiteboard

€410,00 Excl. btw
€496,10 Incl. btw
Artikelnummer: GE.9005
Levertijd: binnen 4 werkdagen

Studio Vix Gekko magnetisch muur whiteboard

Het Studio Vix Gekko magnetische whiteboard: een magnetisch whiteboard, met markerhouder en weglegplankje in een strak ontwerp. Een uitgebalanceerd geometrisch spel van lijnen en vlakken geven Gekko whiteboard een strak uiterlijk. Het Gekko wall whiteboard heeft een handige opberg mogelijkheid voor vijf whiteboard markers en een weglegplakje voor de wisser, post-its en notitieboekjes. De Gekko dankt zijn naam aan het bijzondere beestje dat het is. De Gekko kan namelijk als geen ander tegen steile muren klimmen, net als ons whiteboard tegen de muur hangt.

Een ander leuk weetje over dit bijzondere beestje is dat Gekko’s voedsel in hun staart kunnen opslaan. In het whiteboard komt dit aspect terug in het opberg plankje en de markerhouder.

Een lekker groot magnetisch, emaille whiteboard van 90x120 cm, wit blijvend en krasvast. In vergelijking met glas of folie (en andere materialen) levert emaillestaal de beste prestaties als whiteboard oppervlak. Emaille en glas hebben dezelfde wiskwaliteit, maar de leesbaarheid op emaille is beter. Ten opzichte van folie biedt emaille naast een veel betere onderhoudskwaliteit ook een strakker ogend oppervlak.

Door de hoge kwaliteit emaille wat is gebruikt heeft dit krasvrije whiteboard een garantie van maar liefst 25 jaar op het schrijfblad.

Wist u dat schrijven op flip-overs & whiteboards een speels element toevoegt aan elke vergadering: het doorbreekt de eentonigheid van traditionele presentaties. Het ‘in-real-time’ schrijven op een groot stuk papier houdt deelnemers alert en geïnteresseerd. Het voegt een spontaniteitselement toe aan de vergadering en mensen onthouden informatie beter wanneer deze visueel wordt gepresenteerd.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Breedte: 120 cm
Diepte: 1,5 cm
Hoogte: 90 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Magnetisch
Garantie: 2 jaar (25 jaar op het emaille)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen