Renz Upsite hoogte instelbaar bureau met dressoir

€12.160,00 Excl. btw
€14.713,60 Incl. btw
Artikelnummer: U 05 + U 76 + U 77 + U 71 + U 80
Levertijd: 6 - 8 weken

Renz Upsite hoogte instelbaar bureau met dressoir 

Elke dag wacht ons een nieuwe uitdaging. Het in hoogte verstelbare Upsite bureau stelt ons in staat om zowel zittend als staand te werken en geeft ons het veilige gevoel een keuze te hebben. Het Upsite bureau van Renz maakt indruk met zijn lichte, strakke design en hoogwaardige oppervlakken. Het rechthoekige tafelblad is optisch slank met een fijne rand of meer aanwezig met een rechte rand. Het is in de lengte gefineerd en rust op een elegant onderstel in een exclusief design. Het tafelblad en de kabelgoot van vilt combineren koele en warme materialen. De twee ronde knoppen voor gemotoriseerde hoogteverstelling zijn verzonken in het oppervlak gemonteerd. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit mooie directiemeubilair is verkrijgbaar met echt houtfineer of slijtvast laminaat nano. De kastjes in de serie spreken dezelfde taal als het opbergprogramma Site. Upsite kan worden gebruikt als een op zichzelf staande tafel met een losstaand dressoir of permanent verbonden met een kastje - de keuze is aan u. Deze losse uitvoeringen treft u onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. Optioneel is dit bureau ook leverbaar in een uitvoering met vaste werkhoogte van 74 cm.

Het dressoir op de foto bestaat uit 2 delen. Het kastje onder het bureau herbergt de poot van het bureau en is dus niet echt geschikt om spullen in op te bergen. De kast ernaast staat los van het kastje waar de poot in zit en is 120 cm breed en 64 cm diep. De hoogte van alle kastjes is 54 cm. De totale lengte van de 2 kastjes bij elkaar is 190 cm. Er zijn ook andere mogelijkheden qua kasten. Neem hiervoor contact met ons op. De kasten worden in een gelakte versie geleverd en zijn er in de kleuren wit, antraciet en zwart metalic. Optioneel is het topblad van de kastjes te leveren in de zelfde kleur als het bureaublad.

Optioneel zijn bij dit bureau een vilten bureaulegger te bestellen. Tevens is er de optie om een stroomvoorziening met klep te bestellen. Deze bestaat uit: 2x220V;1xUSB;1xRJ45

De werkhoogte van dit bureau is 74 - 118 cm. Uiteraard leveren wij alle kleuren blad, maar staat maar een beperkte selectie op de site. Het frame is leverbaar in zwart of in een verchroomde uitvoering.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Jehs + Laub

Breedte: van 180 cm tot 240 cm
Diepte: 90 cm - 110 cm
Hoogte: 74 cm - 118 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen