Renz Upsite hoogte instelbaar bureau

€4.622,00 Excl. btw
€5.592,62 Incl. btw
Artikelnummer: U 05
Levertijd: 6 - 8 weken

Renz Upsite management bureau hoogte instelbaar

Elke dag wacht ons een nieuwe uitdaging. Het in hoogte verstelbare Upsite bureau stelt ons in staat om zowel zittend als staand te werken en geeft ons het veilige gevoel een keuze te hebben. Het Upsite bureau van Renz maakt indruk met zijn lichte, strakke design en hoogwaardige oppervlakken. Het rechthoekige tafelblad is optisch slank met een fijne rand of meer aanwezig met een rechte rand. Het is in de lengte gefineerd en rust op een elegant onderstel in een exclusief design. Het tafelblad en de kabelgoot van vilt combineren koele en warme materialen. De twee ronde knoppen voor gemotoriseerde hoogteverstelling zijn verzonken in het oppervlak gemonteerd. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het is verkrijgbaar met echt houtfineer of slijtvast laminaat nano. De containers in de serie spreken dezelfde taal als het opbergprogramma Site. Upsite kan worden gebruikt als een op zichzelf staande tafel met een losstaand dressoir of permanent verbonden met een kastje - de keuze is aan u. Deze uitvoeringen treft u onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. Optioneel is dit bureau ook leverbaar in een uitvoering met vaste werkhoogte van 74 cm. Ook deze treft u onder aan deze pagina bij de gerelateerde producten.

Optioneel zijn bij dit bureau een vilten bureaulegger te bestellen. Tevens is er de optie om een stroomvoorziening met klep te bestellen. Deze bestaat uit: 2x220V;1xUSB;1xRJ45

De werkhoogte van dit bureau is 74 - 118 cm. Uiteraard leveren wij alle kleuren blad, maar staat maar een beperkte selectie op de site. Het frame is leverbaar in zwart of in een verchroomde uitvoering.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Jehs + Laub

Over het merk: Wij herkennen veranderingen en nieuwe trends, waaruit wij samen met onze ontwerpers innovatieve producten afleiden, ontwikkelen en produceren. Wij gaan uit van normen en laten toch ruimte voor individuele wensen. Zodat onze oplossingen passen bij elke ruimte en bij u. Wij produceren al meer dan 140 jaar hoogwaardig meubilair, sinds 1913 in onze vestiging in Böblingen - altijd "made in Germany". Zo kunnen wij elk meubel persoonlijk controleren, want het verlaat onze fabriek pas als het tot in de kleinste details perfect is. Wij combineren moderne industriële productie met handwerk. Dit onderscheidt ons van veel andere fabrikanten en stelt ons in staat flexibel te werken.

Breedte: van 180 cm tot 240 cm
Diepte: 90 cm - 110 cm
Hoogte: 74 cm - 118 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen