Quinti Amelie Slim bureaustoel hoge rug

€1.115,00 Excl. btw
€1.349,15 Incl. btw
Artikelnummer: Q1407SLF + M4
Levertijd: 5 weken

Quinti Amelie Slim design bureaustoel

De Amelie Slim van Quinti omvat in haar elegante en moderne lijnen de essentie van een fauteuil. De Amelie Slim heeft een grote en ergonomische rugleuning, die dunne stiklijnen heeft die het comfort verbeteren. De horizontale stiklijnen die over de over de rugleuning tonen op mooie wijze de dikte van de vulling. Dit maakt hem zeer geschikt als design directie bureaustoel en als design conferentiestoel. Door de hoge rugleuning heeft de stoel een nog relaxtere zit, door de extra ondersteuning. De armleggers zijn van een mooie verchroomde kwaliteit.

De basis van de stoel is gemaakt van gepolijst aluminium en wordt gecombineerd met een kantelmechanisme van topkwaliteit en zorgt voor een hoge mate van aanpassing. De blokkeerhendel maakt het blokkeren mogelijk in drie posities met een terugslagsysteem van de stoel. Het heeft een draaimechanisme voor de variatie van de kantelstijfheid, zodat dit op uw gewicht kan worden ingesteld.

De Amelie Slim is leverbaar in zeer veel kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke stoffen en leren uitvoeringen.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Quinti Lab

Over het merk: QUINTI design meubels zijn gemaakt in het hart van Toscane! Een royaal grondgebied waar geschiedenis, kunst en fabricage perfect samenkomen en het resultaat wordt getoond door mensen. Toscane stelt een andere manier van leven en cultuur voor, en zorgt voor de behoeften van anderen. Traditie en cultuur van goedgemaakte producten zijn te vinden in ons dagelijks werk, onze filosofie en onze stoelen. QUINTI is traditie, passie en innovatie! Design meubels voor kantoor en design meubels voor thuis.

Kwaliteit is een doel dat wij als principe gebruiken als het onze dagelijkse acties inspireert, van de selectie van de grondstoffen tot het werk zelf, van het management tot het verzenden van de goederen. Elke fase is gevuld met toewijding en professionaliteit. Om onze klanten de ervaring te bieden die wij al jaren hebben verworven. Quinti is ISO 9001 gecertificeerd en 100% made in Italy.

Breedte: 68 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 108 cm - 118 cm
Zithoogte: 42 cm - 52 cm
Gewicht: 22 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen