Oluce G.O. tafellamp

€650,00 Excl. btw
€786,50 Incl. btw
Artikelnummer: G.O. 252
Levertijd: Binnen 10 werkdagen

Oluce G.O. bureaulamp

De G.O. bureaulamp is de revival editie van een model dat Giuseppe Ostuni in de jaren 60 voor Oluce ontwierp. Een lamp die, in de essentie van haar ontwerp, zeer actueel is, gekenmerkt door een verticale schacht waarvan een horizontale arm aftakt en waarop de lampenkap is gemonteerd. Dankzij het scharniersysteem is de arm dus een verschuifbaar element dat kan worden verplaatst en georiënteerd wordt afhankelijk van specifieke behoeften.

Een familie die de stijl van het originele ontwerp behoudt, zoals het gebruik van de cilindrische lampenkap en het contrast tussen de materialen waarmee de verschillende elementen zijn gemaakt. De revival editie wordt versterkt door kostbare details in gesatineerd goud, die in contrast staan met het zwarte nikkel - van de arm - en de kleuren van de voet en de lampenkap, deze laatste twee verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, scharlakenrood en anodisch brons.

Het gebruik van kleur geeft energie en een frisse, moderne uitstraling aan het oorspronkelijke ontwerp dat bedoeld was voor een enkele tafelversie, bedoeld voor zowel huishoudelijke ruimtes als voor de wereld van projectinrichting. Deze revivaleditie breidt het project echter uit met een nieuwe leeslamp, ook deze wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om de lichtstraal te verplaatsen en te oriënteren.

De lamp heeft een hoogte van 51 cm.

Design: Giuseppe Ostuni | 1960

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor meer informatie: tel. 088 - 638 23 57.

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte bij aanschaf van meerdere stuks.

Breedte: 57 cm
Diepte: 20 cm
Hoogte: 51 cm
Gewicht: 7 kg
Materiaal: metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen