Offecct Float High akoestische fauteuil

€2.681,00 Excl. btw
€3.244,01 Incl. btw
Artikelnummer: 154110-1
Levertijd: 6 weken

Offecct Float High akoestische fauteuil

Het ontwerp van de Offecct Float Easy High design akoestische fauteuil werd ingegeven door de ontwerpers eigen behoeften, die veel reist en vele ontmoetingen heeft in openbare gelegenheden.

"Ik merkte hetzelfde gedrag bij iedereen die betrokken is bij zakelijke bijeenkomsten. Mensen buigen zich voorover in de zeer lage stoelen, proberen hun computerscherm te verbergen en houden hun hand rond de mond tijdens het gesprek op hun mobiele telefoon. Ik vroeg me af of ik een meubel zou kunnen creëren dat voelde alsof het een kleine, aparte kamer was. Ik ben begonnen met Float, die ik eerder had ontworpen voor Offecct, en verhoogde de randen net genoeg, zodat, wanneer u zeer recht zit, u net over de rand kunt kijken, maar als je achterover leunt krijg je een private en afgezonderde ruimte.

Optioneel is deze akoestische stoel ook leverbaar in een duo kleur uitvoering. Hier zit een kleine meerprijs aan.

De Offecct Float High akoestische stoel is verkrijgbaar in zeer veel stoffen en kleuren. Ook een lederen bekleding behoort tot de standaard mogelijkheden. Wij hebben slechts een beperkte selectie van de meer dan 200 mogelijkheden qua bekleding op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Eero Koivisto| 2008

Breedte: 90 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 95 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 48,5 kg
Materiaal: Chromen poten, houten frame, bekleding 90% wol / 10% polyamide (Kvadrat stof)
Aanvullende informatie: Ook leverbaar in duo kleur uitvoering. Bel voor de mogelijkheden
Garantie: 5 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen