Narbutas Silent room L akoestische werkruimte

€9.299,00 Excl. btw
€11.251,79 Incl. btw
Artikelnummer: SILENT ROOM L melamine
Levertijd: 5 weken

Narbutas Silent room L akoestische werkruimte

Open kantoren betekenen meer ruimte, meer licht, meer vrijheid en ... meer lawaai in de werkomgeving. Elke dag worden werknemers geconfronteerd met toenemende uitdagingen bij het vinden van een rustige plek om vergaderingen te houden, telefoongesprekken te voeren of gewoon te focussen op individueel werk. "Een kamer in een kamer" is een eenvoudige manier om geluidsafleidingen op afstand te houden en de productiviteit van medewerkers te verhogen.

De SILENT ROOM van Narbutas is de oase van stilte midden in een modern kantoor. Dankzij deze akoestische kantooroplossing is concentratie op het werk nog nooit zo eenvoudig geweest, omdat werknemers zich tijdens telefoongesprekken, videoconferenties of creatieve taken kunnen concentreren zonder anderen af te leiden. Silent Room zorgt voor binnenlucht kwaliteit, evenals akoestisch en visueel comfort voor werknemers.

De Silent Room akoestische werkplek is leverbaar in 5 kleuren melamine. De vergaderruimte is 277 cm breed en 197 cm diep. De hoogte is 227 cm. Standaard wordt deze akoestische werkruimte geleverd inclusief verlichting, lucht circulatie en 220V aansluiting. De hoogte van het werkblad is 72 cm of 105 cm. Qua stoffering zijn veel meer mogelijkheden dan wij hier aanbieden. Uiteraard leveren wij al deze mogelijkheden. De getoonde banken kunnen optioneel bijbesteld worden.

In deze serie zijn veel meer modellen leverbaar, bijvoorbeeld met een glazen achterwand, zodat u de spreekkamer in het midden van de ruimte kunt plaatsen. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. Klik HIER voor meer informatie.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: 2019

Breedte: 277 cm
Diepte: 197 cm
Hoogte: 227 cm
Gewicht: 658 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen