Narbutas Ofy ergonomische bureaustoel

€525,00 Excl. btw
€635,25 Incl. btw
Artikelnummer: SYC302
Levertijd: 4 weken

Narbutas Ofy hoge directie bureaustoel

"OFY staat voor ‘Only For You’. Toen we de stoel ontwierpen, probeerden we ervoor te zorgen dat hij door verschillende bedrijven in verschillende architecturale ruimtes kon worden gebruikt en dat elke werknemer 'zijn eigen' stoel kon hebben." Elk detail is gekozen om bij te dragen aan een gevoel van gezelligheid. In tegenstelling tot de meeste van onze bureaustoelen gebruikt OFY geen gaas voor de rugleuning. De synthese van de gestoffeerde rugleuning en de zachte, rond gevormde zitting creëert een gevoel van gezelligheid.

In moderne kantoren wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabelere en gezelligere kantooromgeving die de productiviteit stimuleert, de creativiteit bevordert en het bedrijfsimago helpt vormgeven. Een goed ontworpen en comfortabele bureaustoel is een van de belangrijkste elementen die bijdraagt aan een gezellige kantooromgeving door prioriteit te geven aan het fysieke welzijn en de tevredenheid van werknemers.

Ofy is een brede collectie stoelen met een uitzonderlijk gezellig ontwerp die voldoet aan de behoeften van een moderne werknemer in verschillende kantoorruimtes. De collectie bestaat uit directiestoelen, traditionele bureaustoelen en bureaustoelen met een lage rugleuning en bezoekersstoelen met een piramidevormig onderstel met glijders of wielen. De stoelen zijn verkrijgbaar in drie hoogtes en kunnen worden gecombineerd in verschillende werk- en vergaderruimten. De OFY-stoelen zijn ideaal voor teamwerkplekken in kantoortuinen, maar ook voor kleinere kantoren in boetiekstijl en werkplekken voor leidinggevenden.

De Ofy stoelen lijn is leverbaar in zeer veel modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen.

De lage bureaustoelen en bezoekersstoelen treft u onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Deze prachtige stoel heeft een garantietermijn van 10 jaar!

Klik HIER voor de technische informatie.

Bel ons voor info of voor een afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Alegre Design | 2024

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 70 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 81 - 92 cm, of 97,5 - 108,5 cm
Zithoogte: 42 cm - 53 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen