Narbutas Jazz hoogte instelbare vergadertafel

€1.499,00 Excl. btw
€1.813,79 Incl. btw
Artikelnummer: CGM120
Levertijd: 4 weken

Narbutas Jazz in hoogte instelbare vergadertafel

JAZZ vergadertafels zijn ideaal voor verschillende soorten vergaderingen omdat ze beschikbaar zijn als in hoogte verstelbare of vaste hoogte tafels.

Het ontwerp van de in hoogte verstelbare JAZZ vergadertafel is uniek omdat het onderstel van de tafel van beton is gemaakt. Tafels met centraal geplaatste poten in plaats van aan de zijkanten creëren een uitnodigende ruimte voor mensen om elkaar te ontmoeten en te communiceren. Dit type tafel uit de JAZZ-lijn is ideaal voor korte vergaderingen, snelle brainstormsessies of gewoon gezellige koffiepauzes. Het in hoogte verstelbare ontwerp van de tafel biedt de gebruiker nog meer mogelijkheden en vergemakkelijkt verschillende vergaderscenario's.

De Jazz in hoogte instelbare vergadertafel van Narbutas is een strak vorm gegeven vergadertafel. Deze hoge tafel is bij uitstek geschikt om staand aan te vergaderen, of lekker aan te lunchen. Het blad is van 25 mm dik melamine met ABS afwerking. Werkelijk prachtig. De melamine toplaag zorgt ervoor dat de tafel eenvoudig schoon te maken is en tegen een stootje kan. Het blad is 120 cm in het vierkant. De werkhoogte kan variëren tussen 71 en 121 cm. De poten zijn gemaakt van metaal en leverbaar in zwart of wit en zijn verankert in een betonnen voet voor absolute stabiliteit. Leverbaar met optionele 220V aansluiting in het midden van he blad. Aan deze tafel kun je ruim zitten met 4 personen en ruim staan met 8 personen.

Optioneel is deze tafel uit te rusten met een stopcontact in het midden van het blad.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Jazz lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 120 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 71 cm - 121 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen