Narbutas Jazz akoestische werkplek

€5.999,00 Excl. btw
€7.258,79 Incl. btw
Levertijd: 4 weken

Narbutas Jazz akoestische werkruimte

Akoestisch comfort op kantoor met de Narbutas Jazz akoestische ruimte! Moderne open kantoren bevorderen communicatie, samenwerking en creativiteit op de werkvloer. Deze open werkplekken hebben echter ook hun nadelen: ongewenste ruis of geluiden die concentratieproblemen veroorzaken. Deze verminderen de werkprestaties en hebben een negatieve invloed op de gezondheid.

Narbutas biedt een oplossingen met de Jazz akoestische werkplek die niet alleen voor akoestisch comfort zorgt voor de werknemers en bezoekers op kantoor, maar ook individuele werkgebieden vormt in een open ruimte. De buiten afmeting van de Jazz Silent Box is 250 cm breed bij 181 cm diep. De hoogte van de wanden is 142 cm.

Het optionele tafeltje heeft een maat van 120 x 65 cm en heeft zwarte of witte pootjes. Het blad is leverbaar in wit of eiken kleur. In het tafelblad is tevens een stopcontact leverbaar met 220Volt aansluiting en een aparte USB oplader. Aan de wand boven het tafeltje kan nog worden gekozen voor een steun om uw monitor aan op te hangen. Handig als u veel presentaties gaat geven in deze akoestische cabine.

De modulaire banken die in deze aanbieding zijn opgenomen bestaan uit lossen zittingen en losse rugleuningen. De zithoogte van de banken is 40 cm. Uiteraard kunnen ook andere banken of stoelen in de ruimte worden geplaatst.  De indeling is dus zeer flexibel.

De Jazz lijn is leverbaar in zeer veel modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen. Klik hier voor de MOGELIJKHEDEN.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Christina Strand & Niels Hvass

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 250 cm
Diepte: 180 cm
Hoogte: 142 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen