Narbutas Jazz akoestische bank

€3.155,00 Excl. btw
€3.817,55 Incl. btw
Artikelnummer: AGS180+SGA1L0+SGA1R0+2xZGZ005
Levertijd: 4 weken

Narbutas Jazz akoestische sofa

Akoestisch comfort op kantoor met de Narbutas Jazz akoestische 2-zitsbank! Moderne open kantoren bevorderen communicatie, samenwerking en creativiteit op de werkvloer. Deze open werkplekken hebben echter ook hun nadelen: ongewenste ruis of geluiden die concentratieproblemen veroorzaken. Deze verminderen de werkprestaties en hebben een negatieve invloed op de gezondheid. Narbutas biedt een oplossingen met de Jazz akoestische bank die niet alleen voor akoestisch comfort zorgt voor de werknemers en bezoekers op kantoor, maar ook individuele werkgebieden vormt in een open ruimte.

Het karkas van akoestische wanden zijn gemaakt van spaanplaat en vezelspaanplaten van gemiddelde dichtheid, bedekt met een speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant. De stof bestaat uit 88% wol en 12% polyamide.

De Jazz lijn is leverbaar in zeer veel modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen. Klik hier voor de MOGELIJKHEDEN.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Christina Strand & Niels Hvass

Breedte: 181 cm
Diepte: 92 cm
Hoogte: 142 cm
Gewicht:
Materiaal: 88% Wol, 12% Polyamide, spaanplaat en vezelspaanderplaten, speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen