Narbutas Jazz akoestische bank

€3.155,00 Excl. btw
€3.817,55 Incl. btw
Artikelnummer: AGS180+SGA1L0+SGA1R0+2xZGZ005
Levertijd: 4 weken

Narbutas Jazz akoestische sofa

Akoestisch comfort op kantoor met de Narbutas Jazz akoestische 2-zitsbank! Moderne open kantoren bevorderen communicatie, samenwerking en creativiteit op de werkvloer. Deze open werkplekken hebben echter ook hun nadelen: ongewenste ruis of geluiden die concentratieproblemen veroorzaken. Deze verminderen de werkprestaties en hebben een negatieve invloed op de gezondheid. Narbutas biedt een oplossingen met de Jazz akoestische bank die niet alleen voor akoestisch comfort zorgt voor de werknemers en bezoekers op kantoor, maar ook individuele werkgebieden vormt in een open ruimte.

JAZZ Chill Out is een modulair loungemeubelsysteem dat gemakkelijk kan worden aangepast aan individuele behoeften en ideaal is voor lounge- of ontvangstruimten. Het Deense ontwerpduo Christina Strand en Niels Hvass heeft gekozen voor eenvoudige vormgeving en vormen die de gebruikers een uitzonderlijk comfort bieden. Een ruime keuze aan stoffen, kunst- en echt lederen afwerkingen biedt onbeperkte mogelijkheden om de gewenste interieursfeer te creëren.

Het karkas van akoestische wanden zijn gemaakt van spaanplaat en vezelspaanplaten van gemiddelde dichtheid, bedekt met een speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant. De stof bestaat uit 88% wol en 12% polyamide. De buitenmaten van dit karkas zijn 181 x 92,5 cm en het karkas is 142 cm hoog. De zithoogte van de modulaire onderdelen is 40 cm, wat de bank een fijne luie zit geeft.

De Jazz lijn is leverbaar in zeer veel modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen. Klik hier voor de MOGELIJKHEDEN.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Christina Strand & Niels Hvass

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 181 cm
Diepte: 92 cm
Hoogte: 142 cm
Gewicht:
Materiaal: 88% Wol, 12% Polyamide, spaanplaat en vezelspaanderplaten, speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen