Narbutas Arqus management bureau

€1.380,00 Excl. btw
€1.669,80 Incl. btw
Artikelnummer: BAQ180
Levertijd: 4 weken

Narbutas Arqus bureau met vast dressoir in fineer hout

Het Arqus directiebureau van Narbutas valt op door de opvallende metalen poot die extreem stevig is, maar het bureau toch een gevoel van lichtheid geeft en het onderscheidt van andere producten. En het asymmetrische bureaublad is een ander detail waarmee u een werkruimte kunt creëren die afwijkt van de gebruikelijke. De subtiel afgeronde vormen en lijnen van Arqus komen samen om een vlekkeloos ontwerp met een onderscheidend karakter te creëren. Door het gebruik van afwerkingen zoals fineer en natuurlijk leder wordt de luxe uitstraling van het directiemeubilair verder versterkt.

Doordacht ontworpen en geperfectioneerd door onze ervaren professionals, vertoont elk onderdeel van Arqus meubilair minutieuze aandacht voor detail. De meubels in de nieuwe collectie hebben niet alleen een onderscheidend ontwerp, maar zijn ook functioneel en comfortabel voor dagelijks gebruik. Arqus weerspiegelt de visie van moderne luxe met de nadruk op tijdloos design dat trends en vluchtige mode overstijgt.

Je kunt kiezen voor een bureau met een normaal rechthoekig bureaublad of een asymmetrisch bureaublad, waarbij het blad naar links of rechts taps toeloopt.

Standaard is het bureau voorzien van drie stroomaansluitingen in het tafelblad, weggewerkt onder een mooi fineer klepje.

Dit directiemeubilair wordt vervaardigd in een moderne fabriek die 100% groene, d.w.z. hernieuwbare, energie gebruikt. Het is gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit die prettig aanvoelen en de tand des tijds doorstaan. Je kunt zorgen voor een duurzaam beheer van de producten aan het einde van hun levensduur door de meubels voor 96% te demonteren en de onderdelen te recyclen. Hun recyclingpercentage is ook 96%.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Arqus lijn.

Design: Orlandini Design | 2023

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 180 cm - 200 cm - 220 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout fineer
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen