Narbutas Arcipelago akoestische werkplek

€4.999,00 Excl. btw
€6.048,79 Incl. btw
Artikelnummer: SHA407
Levertijd: 5 weken

Narbutas Arcipelago akoestische werkruimte

Moderne kantoren vereisen multifunctionele werkplekken die werknemers de best mogelijke werksfeer bieden om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Het is belangrijk om zowel reguliere vergaderruimtes als privéruimten in te richten waar werknemers zich kunnen concentreren op hun eigen gedachten.

De ontwerpers van Baldanzi & Novelli die de Arcipelago creëerden, vergelijken dit meubel met een eiland dat een natuurlijk toevluchtsoord biedt. De hoge panelen van Arcipelago fungeren als barrières die werknemers afschermen van achtergrondgeluiden, terwijl comfortabele zitplaatsen een relaxte en private omgeving creëren. Het zitmeubel biedt plaats aan een monitorscherm voor een handige presentatie van informatie tijdens zakelijke vergaderingen. De tafel is voorzien van een stopcontact met geïntegreerde USB type A en C aansluitingen voor eventuele werkapparatuur zodat u nooit zonder stroom komt te zitten.

De Narbutas Arcipelago houten akoestische werkplekken zijn ideaal voor het creëren van een gesloten "kamer in een kamer" in een open kantoren omgeving. Het dient als een ontmoetings- en werkruimte waar je jezelf kunt isoleren van omgevingsgeluid of rustig kan overleggen met een collega, zonder dat iedereen "meeluistert".

De Arcipelago is leverbaar als model zonder tafel, als model met tafel en als model met tafel waarin een stopcontact zit met geïntegreerde USB snellader plus monitor voorbereiding. De houten onderkant is gemaakt van eikenhout fineer, evenals het tafelblad. Het tafelblad heeft een afmeting van 110 x 80 cm. De zithoogte van de bankjes is 45 cm en leverbaar in vele stoffen en kleuren. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod qua stoffering op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke stoffen en kleuren. Klik HIER voor alle mogelijkheden en kleuren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Baldanzi & Novelli

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 260 cm
Diepte: 164 cm
Hoogte: 148 cm
Gewicht:
Materiaal: Eikenhout fineer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen