MDD Tera modulaire rechte ontvangstbalie

€862,00 Excl. btw
€1.043,02 Incl. btw
Artikelnummer: TRA117
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Tera rechte receptiebalie

Balie kopen? De Tera modulaire receptiebalie van MDD combineert hoogglans HPL elementen met MFC in wit, Canadese eiken of walnoot. Het is een modulaire oplossing die receptie balies passend maken voor al uw wensen. De prachtige ontvangstbalie kan ook geleverd worden met een optionele opzetmodule die voorzien is van LED-verlichting. Het solide melamine werkblad biedt een royale werkruimte van 80 cm diep voor de receptioniste en is uiteraard voorzien van een kabeldoorvoer. Daarbij voldoet het aan de eisen van een veilige en comfortabele werkplek. In deze configuratie wordt de balie geleverd met een lage aanbouw.

De receptie is het middelpunt van de hele ontvangstruimte – het is het eerste element dat de aandacht trekt van de klant of een gast die uw bedrijf binnenkomt. Daarom moet het esthetisch vakmanschap, een design passend bij het interieur en het karakter ervan, maar ook functionaliteit bieden waar niet alleen de klanten, maar ook uw medewerkers dol op zullen zijn. De eerste indruk telt! De receptie is de ruimte waar u de relatie aangaat met uw gasten en essentiële klanten van uw bedrijf.

De receptiebalie is vaak het enige meubelstuk in de uitnodigende ruimte, dus het moet de aandacht trekken en uitnodigen tot het eerste contact met de klantenservice. Receptiemeubilair moet beantwoorden aan de behoeften van de gebruikers en moet worden gekozen om te passen bij het uiterlijk en de schaal van de hele organisatie. De receptie kan een van de belangrijkste elementen zijn bij het creëren van het imago van het uw hotel, fitnessclub, de kliniek voor esthetische geneeskunde en vele andere plaatsen.

De ontvangstbalie is samengesteld uit verschillende elementen, die het mogelijk maken om veelzijdige samenstellingen te creëren. Wij hebben slechts een paar mogelijkheden op de site staan.

Klik HIER voor de folder.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.”

Breedte: 165,6 cm - 205,6 cm - 245,6 cm - 285,6 cm
Diepte: 82 cm
Hoogte: 109 cm
Gewicht: 95 kg - 98 kg - 100 kg
Materiaal: E1 spaanplaat met melaminelaag, HPL
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen