MDD Stilt stoel met hoge rug

€1.995,00 Excl. btw
€2.413,95 Incl. btw
Artikelnummer: SISH1
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Stilt stoel

De Stelt stoel met hoge rugleuning van MDD  werkt als een opstellingselement voor  kantoorruimtes, maar ook voor woon-, openbare, restaurant- en hotelinterieurs. Door de hoge rugleuning toe te voegen, krijgt de stoel de mogelijkheid om gebieden binnen een ruimte aan te wijzen. Het frame in een matte afwerking en de gestoffeerde zitting creëren een uniek meubel dat past in het interieur ongeacht de leidende stijl. De stoel is ook leverbaar met een lage rug en als bank.

Dit mooie model is 94 cm breed en heeft een zithoogte van 43,3 cm. De stoel is 115,8 cm hoog en heeft een totale diepte van 72 cm. De stoel weegt 25 kilo en wordt volledig gemonteerd geleverd. De zitting van de stoel is gemaakt van een gestoffeerd zacht kussen op een stalen frame met veren. De rugleuning is gemaakt van een gestoffeerd zachte kussen op een  spaanplaat frame. Het onderstel is van gepoedercoat metaal wat in veel kleuren te bestellen is. Voor ieder wat wils dus.

Klik HIER voor de folder. 

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet. Klik HIER voor alle details en kleuren.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 93,3 cm
Diepte: 71,8 cm
Hoogte: 115,8 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen