MDD Shila stapelbare stoel

€175,00 Excl. btw
€211,75 Incl. btw
Artikelnummer: SHS01
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Shila stoel met of zonder armleggers

"Schoonheid zit in de eenvoud", dankzij zijn eenvoudige structuur past hij in verschillende interieurs en ondersteunt tal van activiteiten. Het doel van de stoel wordt bepaald door de keuze van het onderstel. Het klassieke onderstel met vier poten is een goede optie voor vergaderzalen of auditoria. Bovendien kan de mogelijkheid om de stoelen te stapelen ruimte besparen. De stoel op wieltjes zorgt voor een betere mobiliteit die helpt bij de dagelijkse kantoortaken. Het uiterlijk en de functie van de stoel kunnen worden aangepast door extra onderdelen zoals armleuningen of een gestoffeerde zitting. De stoelen kunnen in rijen worden opgesteld, waardoor Shila een optimale oplossing is voor wachtkamers, kantines, recepties, lockers of sportfaciliteiten.

Strakke eetkamerstoel of vergaderstoel die overal inzetbaar is. De Shila van MDD biedt u veel mogelijkheden. De Shila heeft een van Polypropyleen zitting en is leverbaar in 7 kleuren. Het onderstel van deze mooie vergaderstoel is in de zelfde kleuren te krijgen en vrij te combineren. Optioneel zijn koppelstukken voor de stoel leverbaar, zodat ze in een strakke conferentie opstelling kunnen worden geplaatst. Dit is mogelijk met en zonder armleuningen. Deze handige stoel is ook nog stapelbaar. Er kunnen maximaal 12 stoelen op elkaar worden gestapeld.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Javier Cuñado

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 49,5 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 81cm
Zithoogte: 44 cm
Gewicht:
Materiaal: Polypropyleen
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen