MDD Shila bureaustoel / conferentiestoel

€209,00 Excl. btw
€252,89 Incl. btw
Artikelnummer: SHS10
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Shila stoel

Strakke bureaustoel of vergaderstoel die overal inzetbaar is. De Shila van MDD biedt u veel mogelijkheden. De Shila heeft een van Polypropyleen zitting en is leverbaar in 7 kleuren. Het kussen is leverbaar in zeer veel kleuren en stoffen. Wij hebben slechts een beperkte keuze op de website gezet, maar leveren uiteraard wel alle mogelijkheden.

Schoonheid zit in de eenvoud, dankzij zijn eenvoudige structuur past hij in verschillende interieurs en ondersteunt tal van activiteiten. De stoel op wieltjes zorgt voor een betere mobiliteit die helpt bij de dagelijkse kantoortaken. Het uiterlijk en de functie van de stoel kunnen worden aangepast door extra onderdelen zoals armleuningen of een gestoffeerde zitting. Omdat er zoveel verschillende stoffen mogelijk zijn met zoveel verschillende kleuren hebben wij maar een beperkte keuze op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijke stoffen en kleuren.

Het onderstel van deze mooie vergaderstoel is altijd in zwart. De wielen zijn leverbaar voor harde voeren of zachte (tapijt) vloeren. Altijd goed dus. Verder is de stoel leverbaar met glijders of wielen. Optioneel zijn ook armleggers te bestellen. Uiteraard is deze bureaustoel in hoogte te verstellen en uitermate geschikt voor uw thuis werkplek.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Javier Cuñado

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 49,5 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 81cm
Zithoogte: 44 cm
Gewicht:
Materiaal: Polypropyleen
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen