MDD Standard schuifdeurkast met glossy HPL deur

€1.130,00 Excl. btw
€1.367,30 Incl. btw
Artikelnummer: ZS02
Levertijd: 15 werkdagen

MDD schuifdeurkast

Deze design- kast van MDD wordt geleverd met een schuifdeur die zelfsluitend is. De deur is afgewerkt met een 2 mm dikke PVC laag. De body van de kast is gemaakt van 28 mm dikke melamine plaat en is leverbaar in 4 kleuren (wit, zwart, antraciet en aluzilver). De deur is leverbaar in 12 kleuren. Optioneel is een inzet lade-element te bestellen wat in de kast wordt geplaatst, zoals op de afbeelding hiernaast. De kast is 200 cm breed en 113 cm hoog. De kast is verder 43 cm diep. Zoals ook op de foto's te zien is biedt dit ruimte voor drie ordners boven elkaar.

De schuifdeurkast is een oplossing voor kleinere kantoorruimten en interieurs van thuiskantoren. De kasten combineren functionaliteit met een onberispelijke esthetiek. Het unieke ontwerp weerspiegelt het moderne karakter van de kast. Deze hoogwaardige archiefkasten kunnen perfect gecombineerd worden met elke lijn van MDD.

Wanneer u deze kast besteld wordt hij gratis bij u bezorgd en gemonteerd (in Nederland en België). Na installatie nemen de monteurs alle verpakkingsmaterialen weer netje mee. U kunt dus meteen beginnen met inruimen van deze kast, zodat uw kantoor er weer opgeruimd uitziet.

Klik HIER voor alle modellen in de folder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak op tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 200 cm
Diepte: 43,4 cm
Hoogte: 112,9 cm
Gewicht: 122,2 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen