MDD New School kruk met beklede zitting

€296,00 Excl. btw
€358,16 Incl. btw
Artikelnummer: N1N04H
Levertijd: 15 werkdagen

MDD New School kruk

De New School kruk van MDD geeft een frisse kijk op de klassieke schoolstoel. Om met kleine middelen een mogelijkheid te creëren, biedt het een groot aantal combinaties die zijn aangepast aan uw wensen van nu. Vind kansen binnen zijn eenvoudige constructie om een oplossing te vinden voor de soort activiteiten die vandaag plaatsvinden in de verschillende ruimtes, van café tot thuis en op kantoor. Regel een informele ontmoetingsplek of pantry met de New School design kruk met comfortabele voetsteun. Mix en match afwerkingen zoals fineer of bekleding om een ruimte te creëren die aanvoelt als een divers ecosysteem, maar in werkelijkheid is het gemaakt van slechts een paar productsoorten. De kruk heeft een zithoogte van 64 cm en 82 cm. De barkruk is leverbaar in 8 kleur combinaties.

Door het buisframe, een strak onderstel en kleine onderdelen doet het design de kruk licht ogen. De gestoffeerde variant brengt comfort in het interieur, terwijl de multiplex afwerking een praktisch accent introduceert. New School krukken zijn een multifunctionele oplossing die voldoet aan de eisen van de moderne behoeften.

Optioneel zijn armleggers bij de kruk te bestellen.

Klik HIER voor de folder van deze kruk.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Form Us With Love

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 51,7 cm
Diepte: 55 cm
Hoogte: 107 cm
Zithoogte: 64 cm - 97 cm
Gewicht: 8 kg - 9 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen