Interstuhl Silver ladeblok

€4.743,00 Excl. btw
€5.739,03 Incl. btw
Artikelnummer: 864S
Levertijd: 2 weken

Interstuhl Silver design ladeblok

De productontwerpen van Silver zijn het resultaat van intensief denkwerk en slaan een brug naar het levendige, de privésfeer, de stilte. Wij wilden een ladeblok creëren dat overal en in talrijke vormen kan worden ingepast, maar ook op zichzelf helemaal tot zijn recht komt. Een ladeblok dat er met zijn kwaliteit, vormgeving en details om vraagt te worden aangeraakt. De Silvercollectie is met vele ideeën en gedachten verrijkt. Het is een genoegen te zien hoe elk afzonderlijk product interieurs verandert met telkens weer nieuwe indrukken.

Het Silver ladeblok van Interstuhl is gemaakt van geborsteld aluminium met een afwerking aan de bovenkant van leer. Op deze manier is het ladeblok ook als zitting te gebruiken. Dit ladeblok komt in 2 uitvoeringen: Met drie lades, of met 2 lades en een hangmappen lade. In beide gevallen zit er een prachtige pennenbak in verwerkt. Uiteraard zijn de lades afsluitbaar. Het ladeblok wordt geleverd op wieltjes, zodat hij makkelijk te verplaatsen is.

Wij hebben er voor gekozen de afwerking van het zitgedeelte alleen in leer op de site site zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke stoffen.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte.

Design: Hadi Teherani

Breedte: 43,5 cm
Diepte: 59,6 cm
Hoogte: 66,6 cm
Gewicht: 60 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen