Interstuhl Pure MBRC bureaustoel ACTIEMODEL

€1.124,00 €729,00 Excl. btw
€882,09 Incl. btw
Artikelnummer: PU113
Levertijd: binnen 4 werkdagen

Interstuhl Pure MBRC ergonomische bureaustoel ACTIEMODEL

De PUREis3 ergonomische bureaustoel van het Duitse Interstuhl staat garant voor ergonomie en brengt synchroon-techniek tot een hoger level. PUREis3 past zich aan elke gebruiker aan door in alle richtingen mee te bewegen en elke lichaamshouding te ondersteunen. De PURE MBRC bureaustoel maakt niet alleen bewegingen in alle dimensies mogelijk, maar zorgt er ook voor dat je altijd en overal actief en productief kunt werken.

MBRC the ocean maakt wereldwijd oceanen schoon samen met lokale gemeenschappen en vrijwilligers en maakt hen sterker door cursussen aan te bieden over plastic in de oceaan, het milieu, recycling en duurzaamheid. Interstuhl doneert € 50,- per verkochte PUREIS3 MBRC stoel aan de 100% non-profit organisatie MBRC the ocean.

Dit actie model wordt geleverd met de volgende eigenschappen:

- Smart-Spring-technologie
- Intuïtieve bediening
- 40% (7,5 kg) lichter van gewicht
- 70% minder onderdelen toegepast
- 4500 ton minder grondstoffen
- Gestoffeerd met Rivet - Camira
- 4D armleggers
- Minder logistieke bewegingen
- zachte dubbele wielen

PUREIS3 MBRC is een uitvoering die voortkomt uit de behoefte om een bureaustoel te creëren die onze missie en duurzaamheidsdoelen nastreeft. PUREIS3 past zich vanzelf aan de gebruiker, het lichaam en bewegingen aan, zonder dat je hier ingewikkelde handelingen voor hoeft uit te voeren.

PUREIS3 MBRC is een comfortabel, duurzaam en modern design met een geïntegreerde Smart-Spring-technologie die bestaat uit 100% recyclebaar polyamide met glasvezels. Een bureaustoel die 40% (7,5 kg) lichter van gewicht is en waarbij 70% minder onderdelen zijn toegepast. PUREIS3 MBRC is een speciale uitvoering en is gestoffeerd met 100% Post Consumer Recycled Polyester Rivet van het merk Camira. De stof is ontwikkeld met een geheel nieuw garen van 100% REPREVE®-vezel, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Rivet is een kleurvaste stof die net als PUREIS3 MBRC perfect aansluit bij de moderne hybride werkplek met een positieve impact op people & planet. De Rivet stof is gecertificeerd met EU Ecolabel en met indoor Advantage ™Gold.

De charcoal uitvoering van de Interstuhl Pure MBRC bureaustoel is uit voorraad leverbaar. Voor alle andere mogelijkheden van deze stoel kijkt u onder aan deze pagina bij de gerelateerde modellen.

Bel ons voor meer informatie of voor een afspraak: tel 088 - 638 23 57

Design: Andreas Krob & Joachim Brüske

Breedte: 50 cm
Diepte: 46 cm
Hoogte: 124 cm
Zithoogte: 42 - 53 cm
Gewicht: 16,7 kg
Materiaal: 100% REPREVE®-vezel, gemaakt van gerecyclede PET-flessen
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen