Giroflex 353 ergonomische bureaustoel met 4D armleuningen

€699,00 Excl. btw
€845,79 Incl. btw
Artikelnummer: 353-4029 + AR6040
Levertijd: 3 weken

Giroflex 353 bureaustoel

Geen dagelijkse sleur meer. De giroflex 353 draaistoel zorgt voor kleurrijke accenten en een goede stemming, zowel op het werk als in huis. Hij combineert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de ergonomie met een verjongd design. De multizonebespanning van de netrug is innovatief. Het Automatic Move-mechanisme zorgt voor een bijzonder comfort, omdat de giroflex 353 draaistoel automatisch het lichaamsgewicht instelt.

De Giroflex bureaustoel 353 is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch. Met zijn innovatieve mechanisme past hij zich automatisch aan de gebruiker aan. De giroflex 353-familie biedt stoelen met een persoonlijk tintje, maar blijft discreet. Een zacht, rond ontwerp en een hoogwaardig, ergonomisch comfort.

De ergonomisch gevormde rug van deze Giroflex 353 bureaustoel is uitgevoerd met 3D-spacer fabric. Verder is deze Giroflex bureaustoel uitgevoerd met 4D NPR armleuningen en grote design wielen van Ø6,5 cm.

De kwaliteit van het design en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving. Hoge Zwitserse productiekwaliteit inbegrepen.

Het cradle-to-cradle-certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de hele Giroflex 353 bureaustoelen - serie.

De stoel in het kort (standaard configuratie):

• Move mechanisme
• Zitkussen met tweezone-zitprofiel
• Rugleuning mesh Runner of gestoffeerd
• Verstelbare zithoogte 39-51 cm
• Zitschaal, rugframe, rugbekledingsplaatje in kunststof 810 zwart
• Verstelbare zitdiepte 6 cm
• Verstelbare rugleuning in hoogte 6 cm
• 5-armige kunststof voet in 810 zwart
• Wielen zwart Ø 50 mm, voor harde of zachte vloeren, geremd, onbelast

Omdat deze stoel in zeer veel verschillende stoffen en kleuren leverbaar is hebben we maar een beperkte keuze op de site gezet. Bel ons voor alle mogelijkheden.

Kijk voor meer details van deze Giroflex 353 bureaustoel in de brochure hieronder. Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

design: Paolo Fancelli
Folder:
 

Breedte: 70 cm - 49 cm zitbreedte
Diepte: 38 cm - 44 cm zitdiepte
Hoogte: 99 cm - 118 cm
Zithoogte: 39 cm - 51 cm
Gewicht: kg
Materiaal: Aluminium voet, stoffen bekleding zitting, rugleuning bekleed met 3D spacer fabric netbespanning
Aanvullende informatie:
Garantie: Standaard 5 jaar (bekleding en pneumatische veer 2 jaar)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen