Functionals WT-Table vergadertafel

€822,00 Excl. btw
€994,62 Incl. btw
Artikelnummer: WT-Table 200x90
Levertijd: 10 weken

Functionals WT-Table metalen bureau / tafel

De Nederlandse ontwerper Karel Martens maakte deze tafel in 1995 voor zijn studenten aan de masteropleiding Werkplaats Typografie aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Nu is de tafel voor het eerst beschikbaar voor het publiek. De slimme constructie geeft WT-Table - vernoemd naar de Werkplaats Typografie - een architectonische uitstraling. Maar hij is ook elegant eenvoudig, sterk en stevig. De afmetingen nodigen uit tot levendige discussies of lange diners. Perfect voor elk kantoor, vergaderruimte of eetkamer.

De WT-Table is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 200 x 90 cm of 230 x 100 cm. En kies uit een reeks kleur- en materiaalopties. Het stalen frame is verkrijgbaar in zwart, gebroken wit en roest, terwijl het laminaatblad verkrijgbaar is in wit of zwart. De randen van het witte blad kunnen wit of multiplex zijn. De randen van het zwarte blad zijn zwart of multiplex.

Het WT frame heeft een slimme, gedraaide constructie. De verbindingen lopen door tot voorbij de hoeken en hebben de vorm van een pinwiel. Dit geeft de tafel daardoor een dynamische uitstraling.

Deze tafel of bureau met industrial look is leverbaar in 6 kleur combinaties. De tafel / bureau is leverbaar in 2 verschillende maten en heeft een werkhoogte van 74 cm.

De strakke metalen tafel is uitermate geschikt om in de horeca te gebruiken, maar misstaat zeker ook niet als modern metalen bureau op kantoor met zijn industrial look.

Klik HIER voor de specs.

Design: Karel Martens | 1995

Breedte: 200 cm - 230 cm
Diepte: 90 cm - 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 48 kg - 57 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen