Fredericia Pon houten tafel

€732,00 Excl. btw
€885,72 Incl. btw
Artikelnummer: 1280
Levertijd: 4 weken

Fredericia Pon tafel

De Britse ontwerper Jasper Morrison staat bekend om het creëren van eenvoudige, functionele items die fundamenteel zijn voor het dagelijks leven. Een proces dat vraagtekens plaatst bij wat essentieel is in een ontwerp en wat niet, op basis van de steeds veranderende manier waarop we ons leven leiden.

Morrison beschrijft de Pon houten tafel van Fredericia als een alternatief voor de ‘overschatte en slecht genoemde‘ salontafel ’. Waarom zou een salontafel ruimte innemen, als het meerdere kleine tafeltjes kan zijn die je wilt? Pon geeft je mogelijkheden om je eigen tafeloplossing aan te passen.

Pon is rond van vorm en bescheiden van formaat en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes die je in talloze configuraties kunt plaatsen. Het is net zo aantrekkelijk als bijzettafel, ideaal voor een laptop of tablet, een boek of tijdschrift, een drankje of een hapje. Gebruik hem als stand-alone naast een loungestoel of gegroepeerd in een bankopstelling.

Wat bijdraagt ​​aan de veelzijdigheid van Pon is de stabiliteit. Pon is gemaakt van massief eiken en is ontworpen met het blad, de steel en de basis gecombineerd om een ​​solide geheel te vormen. Een unieke eigenschap die kansen biedt voor dit innemende, robuuste ontwerp om een ​​thuis te vinden in hotellobby's, kunstgalerijen, winkelruimtes, restaurants, bars en dergelijke, maar ook in woonomgevingen.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Jasper Morrison | 2016

Breedte: Ø 35 - 90 cm
Diepte: Ø 35 - 90 cm
Hoogte: 36 - 46 cm
Gewicht:
Materiaal: Massief eikenhout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen