Flos Toio staande lamp, hoogte 195 cm

€926,00 Excl. btw
€1.120,46 Incl. btw
Artikelnummer: F7600009
Levertijd: 2 weken

Flos Toio staande vloerlamp

De Flos Toio staande lamp is een echte designklassieker met een bijzondere constructie. De Flos Toio is een begrip als moderne staande lamp met een excentriek en functioneel ontwerp. De kop van de lamp is geinspireerd op de koplamp van een auto, daarbij hoort een transformator en profielen van halffabricaat als lampconstructie. Door het gebruik van nieuwe en verbeterde lampen is de transformator eigenlijk niet meer nodig. De behuizing is echter uit esthetische gronden nog steeds aanwezig. Daardoor is de nieuwe oplage van de Flos Toio optisch niet te onderscheiden van het oorspronkelijke model. De nieuwe Flos Toio staande lamp is bovendien verkrijgbaar met dimmer, voor het naar eigen wens regelen van de lichtintensiteit.

De Flos Toio is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood. De Flos Toio staande lamp is een handige, in hoogte verstelbare uplight-lamp voor de woon- en eetkamer of voor in uw kantoor. Door de innovatieve vormgeving en de ongewone structuur past de Flos Toio perfect in iedere inrichtingsstijl. Daar werkt hij als fascinerende blikvanger in de kamer en maakt indruk met zijn heldere, gelijkmatige lichtwerking.

De Flos Toio is een ontwerp van Achille Castiglioni uit 1962 en behoort daarmee tot de designklassiekers van Flos. De Toio staande lamp is een goed voorbeeld van de rijkdom aan ideeën bij Flos en de geslaagde combinatie van ongewone componenten tot een harmonische geheel. Dat maakt Flos lampen tot echte lichtkunstwerken met een uitstekende lichtdynamiek. 

Design: Achille & Pier Giacomo Castiglioni | 1962

Breedte: 21 cm
Diepte: 21 cm
Hoogte: 158 / 195 cm
Gewicht: 8,2 kg
Materiaal: Messing, staal
Aanvullende informatie: Geschikt voor lamp maximaal 300W aluPAR 56 MFL, dimbaar door geintegreerde dimmer, snoer 250 cm
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen