Flos Skygarden hanglamp / pendellamp

€1.999,00 Excl. btw
€2.418,79 Incl. btw
Artikelnummer: F00010
Levertijd: 2 weken

Flos Skygarden hanglamp

De Flos Skygarden hanglamp is een echt creatief kunstwerk en een ontwerp van Marcel Wanders. Het antiek aandoende, witte gips-reliëf in de vorm van een halve bol wordt omgeven door een koel en glad aluminium oppervlak. De pendellamp Skygarden van Flos is verkrijgbaar met verschillende buitenkappen. Naar keuze is de Flos Skygarden voorzien van een mat antiekbruin of goudkleurig oppervlak, maar kan ook met een hoogglans zwart of wit.

Aan de binnenkant van de lampenkap bevindt zich een cilindrische diffuser, waaronder zich een rijk versierde afdekking van aluminium bevindt. De opvallende Skygarden hanglamp is uitstekend geschikt voor gebruik boven eettafels en vergadertafels. Het diffuse geconcentreerde licht van de Flos Skygarden straalt direct naar beneden. De Flos Skygarden hanglampen hebben een diameter 60 en 90 cm en een hoogte van 30, respectievelijk 45 centimeter.

Toen Marcel Wanders de unieke pendellamp Skygarden voor Flos ontwierp, dacht hij aan een plafondreliëf dat hem al heel lang fascineerde. Hij transformeerde de magie van de plafonddecoratie op de hanglamp Skygarden en creëerde daarmee een meesterlijk verlichtingsontwerp. Aan de buitenkant is de Skygarden een halve bol, die wordt gekenmerkt door een glad oppervlak en daardoor eerst koel en zakelijk aandoet. Aan de binnenkant komt echtere en reliëf tevoorschijn, met de bloementakken en rijke ornamenten waaraan de lamp zijn naam ontleent.

Design: Marcel Wanders | 2007

Breedte: Ø 60 cm / 90 cm
Diepte: Ø 60 cm / 90 cm
Hoogte: 30, 45 cm
Gewicht: 14 kg, 24 kg (let op ivm plafond bevestiging)
Materiaal: Glas, gips, RVS, aluminium, lak
Aanvullende informatie: Wordt geleverd met 4 meter snoer, geschikt voor E27 halogeen lampen van max. 105W en 205W, winnaar Red Dot Award
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen