Flos Smithfield S hanglamp Ø60cm

€785,00 Excl. btw
€949,85 Incl. btw
Artikelnummer: F1371030
Levertijd: 2 weken

Flos Smithfield S hanglamp

De Flos Smithfield S hanglamp - moderne lamp naar klassiek voorbeeld. De Flos Smithfield S hanglamp is een stijlvolle design plafondlamp die voor een prettige, directe ruimteverlichting zorgt.

De Flos Smithfield S hanglamp is de moderne interpretatie van een traditionele pendellamp van Smithfield Markets in Londen. Het tijdloze, minimale ontwerp van de Smithfield hanglampen overtuigt door zijn uitgesproken vormgeving en is een aantrekkelijke blikvanger in de kamer.

De body van de Smithfield pendellamp is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in de varianten glanzend zwart en glanzend wit en glanzend grijs. Door de niet verblindende ECO halogeenlamp is de de Flos Smithfield S hanglamp perfect geschikt voor directe belichting van rechthoekige en ronde eettafels. Ook als storingsvrije verlichting van de werkplek, boven bars en toonbanken, is de Flos Smithfield S ideaal. De Flos Smithfield S hanglamp is een ontwerp van Jasper Morrison dat hij in 2009 ontwierp voor het Italiaanse designlabel Flos.

Design: Jasper Morrison | 2009

Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 21,5 cm
Gewicht: 5 kg
Materiaal: Aluminium, polycarbonaat, kunststof
Aanvullende informatie: Lengte snoer 2,5 meter, geschikt voor maximaal 230W R7s halogeenlamp
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen