Flos Arco staande lamp / booglamp (Halogeen & LED)

€2.150,00 Excl. btw
€2.601,50 Incl. btw
Artikelnummer: F0300000
Levertijd: 2 weken

Flos Arco booglamp (halogeen of LED)

De Arco booglamp van FLOS is de ultieme designklassieker in categorie verlichting. Toen de oorspronkelijke booglamp Arco in 1962 werd ontworpen door Achille Castiglioni vermoedde waarschijnlijk niemand dat deze 40 jaar later nog steeds door Flos zou worden geproduceerd en dat deze lamp nog steeds zo populair zou zijn. Flos produceert de Arco nog steeds in een zo goed als ongewijzigde vorm. Het ontwerp van de Flos Arco is sindsdien nauwelijks veranderd en overtuigt ook vandaag nog door zijn elegante en minimalistische stijl.

Het licht van deze design vloerlamp geeft de ruimte een bijzondere prettig aandoende sfeer. Eetkamers, zitkamers, kantoren en ontvangstruimtes worden met deze staande lamp sfeervol verlicht. De voet van de Flos Arco is gemaakt van hoogwaardig Carrara-marmer en heeft een gewicht van ongeveer 65 kilo, wat ervoor zorgt dat de lamp zeer stabiel en stevig staat. De Flos Arco kan echter toch moeiteloos worden vervoerd: de voet van de lamp is voorzien van een gat door de hele voet heen, daardoor kan de staande lamp met behulp van een bijpassende staaf door twee personen worden gedragen. De arm van de staande lamp is gemaakt van roestvrijstaal, de kop van de Flos Arco van hoogwaardig aluminium.

De hoogte van deze designlamp kan worden ingesteld tussen 1,4 en 1,7 meter, bovendien is de reflector van de kop verstelbaar, zodat met deze tijdloze lamp afzonderlijke elementen in de ruimte direct kunnen worden verlicht. De lichtintensiteit van de LED lamp is door de geïntegreerde dimmer traploos instelbaar.

We hebben er inmiddels meer dan 100 van verkocht. Een echte topper!

Design: Achille & Pier Giacomo Castiglioni | 1962

Folder:

Breedte: 220 cm
Diepte: 32 cm
Hoogte: 240 cm
Gewicht: 63,8 kg
Materiaal: Aluminium, Carrara marmer, roestvrijstaal
Aanvullende informatie: De Arco LED lamp heeft een geintegreerde dimmer, geschikt voor E27 halogeen lampen van max. 70W, snoerlengte 270 cm
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen