DUM Beech Island lounge fauteuil

€1.700,00 Excl. btw
€2.057,00 Incl. btw
Levertijd: 6 weken

DUM Beech Island lounge stoel

De DUM Beech Island lounge fauteuil is een stoel die van elk interieur een vakantie maakt. Verspreid wat Beech Island-stoelen door een ruimte en je kunt je eigen eilandhoppende expeditie hebben, waarbij elke bestemming een zachte landing is. Met hun strakke, ronde vorm kunnen Beech Islands overal in lobby's, breakout-ruimtes en wachtruimtes worden verspreid zonder het interieur rommelig te maken.

Comfortabel, gezellig en stevig, de Beech Island-stoel heeft een driepootsframe met een royale ronde zitting, die een delicaat 'knabbeltje' krijgt van de ovale rugleuning.

Net als de stoel maar zonder rugleuning, heeft de bijbehorende Beech Island Pouffe een vierpootsframe en is perfect om op te zitten of als voetenbankje. De stoel en poef zijn gemaakt van massief PEFC-gecertificeerd beukenhout en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Match je kleur naar keuze met de bekleding voor een ton sur ton uitvoering, of ga voor een contrasterende look.

Omdat de collectie stoffering zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie in onze shop te zetten. Wij kunnen uiteraard alle stoffen leveren. 

Bel ons voor alle mogelijkheden in stoffering van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Wiebe Boonstra and Marc van Nederpelt

Breedte: 70 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 7 kg
Materiaal: Volledig gestoffeerd houten frame met schuim gepolsterd
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen