DUM Beech Board meetingtafel

€5.630,00 Excl. btw
€6.812,30 Incl. btw
Levertijd: 6 weken

DUM Beech Board vergadertafel

Zoals de naam al doet vermoeden, gedijt de Beech Board vergadertafel in bestuurskamers - in het hart van het bedrijf waar beslissingen worden genomen en cursussen worden uitgezet. De stevige maar ruime tafel is lokaal geproduceerd en is voorzien van een PEFC-gecertificeerd massief beukenhouten blad en onderstel.

Laat de blonde kleur van beukenhout de show stelen met de naturel beitsversie, of kies uit een divers aanbod van milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Door de royale breedte van de tafel van 140 of 160 cm is er aan beide kanten voldoende ruimte om te werken. Bovendien maken vijf lengte-opties het mogelijk om voor elke ruimte de juiste pasvorm te kiezen. En het gat in het midden? Dat, samen met een geïntegreerd kabelbeheersysteem, haalt lelijke snoeren van tafel.

Wij bieden de tafel hier aan met een blad van beuken fineer in veel kleuren en in een breedte van 140 cm. Deze vergadertafels zijn ook leverbaar in 160 cm breed.

Omdat deze collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/maten van deze tafel op 088 - 638 23 57

Design: Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt | 2015 

Breedte: 220 cm - 700 cm
Diepte: 140 cm - 160 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: Beukenhout fineer
Aanvullende informatie: Op aanvraag in andere maten en afwerking leverbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen