Donar Beatnik akoestische fauteuil

€4.500,00 Excl. btw
€5.445,00 Incl. btw
Artikelnummer: 1BE100
Levertijd: 4 weken

Donar Beatnik akoestische fauteuil

De Beatnik akoestische fauteuil van Donar laat u genieten in uw privé cocon in het midden van de drukke open ruimtes en zorgt voor audio en visuele isolement. Ontworpen als een room-in-room concept, is bekroonde Beatnik niet alleen een nieuwe kwaliteitsruimte binnen een ruimte, maar is tevens een onderscheidend kenmerk in de ruimte.

Beatnik is beschikbaar zowel als een state-of-the-art sound-system stoel met geïntegreerde luidsprekers en multimedia accessoires of als een exclusieve private cocon voor het verstrekken van uw privacy beleving in open ruimten.

De Beatnik Sound Station Chair beschikt over het hoge kwaliteit Bose 2.1 luidsprekersysteem met een ingebouwde subwoofer onder de zitting. De satelliet luidsprekers zijn gelegen bij het bovenste voorste gedeelte van de stoel, waardoor een imponeren geluid wordt weergegeven als het systeem draadloos wordt aangesloten op uw mobiele telefoon, tablet of laptop via Bluetooth of Apple's AirPlay-technologie. Een belevenis om nooit meer te vergeten!

Breedte: 128,5 cm
Diepte: 73,5 cm
Hoogte: 155 cm
Zithoogte: 38,1 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Akoestische geluidsabsorberende werking. Optioneel met Bose geluidssysteem
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen