Donar

Donar is een uit Sloveense leverancier en fabrikant van hoogwaardige design kantoorstoelen. DONAR combineert de knowhow die wij hebben vergaard om langdurig zitten zo zorgeloos mogelijk voor uw lichaam mogelijk te maken. We hebben, door het toepassen van een groot aantal ergonomische oplossingen en door middel van onze eigen productiecapaciteit, tal van producten ontwikkeld die het mogelijk maken een kwalitatieve, dynamische en actieve zit te hebben, en daarmee de druk op de vitale delen van je lichaam te verlichten, zowel op kantoor en thuis.

We hebben ons ten doel gesteld om bedrijven te helpen om een hoger rendement te realiseren door middel van een gezonde en correcte zithouding en laat elke gebruiker (ook thuis) genieten van een ergonomische bureaustoel.

Door het toepassen van moderne technologieën en te luisteren naar uw wensen vinden wij altijd de juiste oplossing. Hier is hoe wij het zien: de kwaliteit van de producten, hun prijs en de levertijden zijn de basis van en de sleutel tot een samenwerking op lange termijn.

In de collectie van Design Online Meubels is een selectie opgenomen van alle producten die Donar voert. Te denken valt aan de prachtige Beatnik akoestische design stoel.

Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.